http://www.didymos.de/html/gewinnspiel.htm
znowu mozna glosowac!
kolorow nie dawali, zeby mozna sie skoncentrowac na wzorze
Wersja do druku
http://www.didymos.de/html/gewinnspiel.htm
znowu mozna glosowac!
kolorow nie dawali, zeby mozna sie skoncentrowac na wzorze
żadne mi się nie podoba, może właśnie przez brak kolorów
Kurde, a mi wszystkie!!!! :love: Najbardziej pajeczyny i drzewo :love:
Pajączyny ciekawe. Z drzewem to w sumie nie wiem jak mogliby rozplanować na chuscie, na środku? Jak w lanie tatoo?
trzecia czyli kwadraty/szesciany juz kiedys byly
a piata (ktora dla mnie jest najciekawsza) to wlasciwie powtorzenie tego co dziewczyny z TBW juz robia czyli farbowanie w "pajaczki" :)
ale zdecydowanie latwiej by bylo gdyby dali w kolorze :)
ps niech oni sie nie wyglupiaja i na lato indio z jedwabiem i lnem kolorowe wypuszcza :roll: :mrgreen:
mi sie podobaja drzewa, ale nie jako wzor na chuscie
jakos nie przemawiaja do mnie zadne chusty Didymosa z wzorami (lilie, rybki, misie, millefiori) :roll:
na szczescie :wink:
Drzewa :love:
Choć wolałabym w kolorach zobaczyć.
też jakoś nie potrafie tego sobie wyobrazić na chuście, zależy jak duże byłyby te wzory i jak widoczne, czy dyskretne, czy może tak wyraziste jak we florce,
musiałabym je zobaczyć w akcji :wink:
Drzewa :love: :love:
Mi terz drzewo sie podoba :love:
Spoko, spoko, Indio beda. :)
czy Ty petisu wiesz cos o czym my jeszcze nie wiemy? :wink:Cytat:
Zamieszczone przez petisu
Ja wiem to co wiedza wszyscy, tylko albo udaja, albo zapomnieli. ;)
Indio z lnem bedzie na wiosne na bank-pamietacie ile bylo rok temu?
Co do kolorowych Indio z jedwabiem czy konopiami, to panny z TBW sie od dawna takowych dopominaja, wiec kto wie. :)
Jeszcze o tych nowych chustach-to zakardy, czyli beda nosic jak zakardy (dla Was zadna podnieta, co?), ale......te ktore wygladaja jak plaster miodu (stary projekt-dawna Tina) ponoc nosza genialnie. Czyli moze by tak zaglosowac na chuste zastepcza dla pawi?
ja tam czekam na jedwabno-kaszmirowe pawie. w kolorze takim, jak odbarwione.Cytat:
I nic innego mnie nie rusza. :mrgreen:
Cytat:
ooooo tak :D jedno i drugie bym kupiła :D
a co to jest w ostaniej linijce w zakładce das tragetuch? podróbki? nie kumam niemieckiego...
"selbst farben", czyli "samofarbowane :) Poprostu pokazują, ze ich chusty można sobie samemu pokolorowac, nawet farbiszony sprzedają.
nie sądzę by byli tak wyluzowani, by sprzedawać podróbki własnych chust :wink:Cytat:
Zamieszczone przez rzufik
oj to rozumiem :) hihi ale o to Nachahmungen mi chodzi :)
i to nie wygląda na sprzedaż tylko bardziej ostrzeżenie, znaczy takie wrażenie mam bo na nic poza nie mogę liczyć ze swoją znajomością niemieckiego :)
cytuję:
Cytat:
In letzter Zeit tauchen immer wieder gefälschte DIDYMOS-Tücher auf.
Die Nachahmungen werden Online und auch in Ladengeschäften angeboten.
Die Fälschungen fallen zunächst durch ihr unruhiges und lockeres Webbild auf. Auch sind sind die Längskanten nicht gesäumt, die Enden sind gerade geschnitten und natürlich fehlen auch die eingenähten DIDYMOS-Fähnchen und Pflegehinweise.
Anleitungen liegen als Fotokopie bei oder fehlen.
to jest porównanie chust oryginalnych didka i ich podróbek dostępnych w różnych sklepach, tak zrozumiałam przynajmniej.
Edit: widzę, że sobie sama odpowiedziałaś :) szczerze mówiąc nie myślałam, że są podróbki indio.