Co WY na to !!! Ja oszalałam - słusznie ?
Siedze sobie wczoraj przed tym monitorem przegladm i czytam co tam w swiecie chust słychac , mąż grzecznie obok sobie lezy i nagle znieruchomiałam......... i zobaczyłam to....
http://www.chustomania.pl/online/chusto ... iste_size2
Tylko ze z Hoppkami to ponoc różnie ja osobiscie nie mialam ani jednego ale te kwiatki :szok: no przynajmniej ja oszalałam i czy jak jzu zaspokoje swoje szaleństwo ( czyt. jeżeli ją sobie kupie ) czy na lato sie nada !!!!
Re: Co WY na to !!! Ja oszalałam - słusznie ?
Chodzi ci o katmandu na str.2??? No i po cos to tu wklejała? :twisted:
Tez nigdy hopka nie miałam...ale jakby sie na lato nadał, to nie odpowiadam za siebie :lol:
KATMANDU - WERSJA LIMITOWANA ( strona nr 2 ) !!!!! A JAKŻE INACZEJ !!!!!!!!!!!!! :twisted:
I jak na to patrze i patrze to sobie myśle ze jak jej nie bede miala to nie ręcze za siebie a niech se nawet w szafie wisi ...to sie chyba zwie desperacja albo nie miłość od pierwszego wejrzenia :love: . A juz nie pisze o tym ze jak sie tak zamotac w to i na sapecerek ehhhhhhhhhhh kiedys to normalnie zrobie cos takiego :comp: i nie bede wiedziec co i gdzie i bede sie motac w przescieradło hahahha
To ja wam tylko na "ostudzenie" napiszę, że ona jednostronna. Ale jak już milością zapałałyście, to pewnie nie uznacie tego za żaden minus ;)
ale jest mieksza niz Florencja byla :-)
ja mialam ochote kupic i farbnac na czerwono na przyklad, ale w sumie kogo ja bede w tym nosic....
chyba, ze na szalik :-)
ladny by byl z niej MT :twisted: 8))
Jesu faktycznie boska i faktycznie super na mt :wink: I chodzi mi po głowie czy nie kupić do pocięcia :roll:
http://www.chustomania.pl/online/chu...du_collage.jpg
Śliczna, szkoda że jednostronna, jak przy florce az tak się w oczy nie rzucało, to tutaj chyba bardzo.
Ale barwy piękne :D
uff, mi się nie podoba. Wcale. Za bardzo daje po oczach 8))
Cytat:
Zamieszczone przez kappala
uff, mi się nie podoba. Wcale. Za bardzo daje po oczach 8))
no rzeczywiście, daje, ale jak najbardziej moje klimaty - hippie! :heart:
Hmmm, tez sie zaczynam zastanawiac, bo pilnie szukam odpowiedniej chusty do pociecia na MT. Tylko hoppek (mialam Delhi) wydaje mi sie w gruncie rzeczy malo nosny.
A ja ją na żywca widziałam. :) Faktycznie miękka. :)
Cytat:
Zamieszczone przez Agmani
Hmmm, tez sie zaczynam zastanawiac, bo pilnie szukam odpowiedniej chusty do pociecia na MT. Tylko hoppek (mialam Delhi) wydaje mi sie w gruncie rzeczy malo nosny.
hoppki (ale te stare) to najlepszy materiał na chustoMT
oj piękne te kolory :szok: to też moje klimaty :D
Jakiś czas temu już był temat o tej chuście i większość pisała że jest brzydka :wink: Widzę, że dostała drugą szansę. Dla mnie nadal paskudna i zasłonowata :hide: :hide: :hide:
jak dla mnie też paskudna :hide:
Hej petisu i reszta !
Nada sie ta chusta na lato jak juz macałas ? Bo sobie pomyślałam ze ją kupie, mimo tego że jedno stronna bo i może owszem bedzie sie rzucac to w oczy no ale chyba nie az tak zeby w niej chodzic nie mozna było a i tak chyba cała uwage bedzie skupiac chusta sama w sobie ........... no a jak jednak ni bedzie to to........... to moze kto odkupi taniej na MT albo z niej zrobie sobia sama majtka np u marty - la :)
Cytat:
Zamieszczone przez Gala
Hej petisu i reszta !
Nada sie ta chusta na lato jak juz macałas ? Bo sobie pomyślałam ze ją kupie, mimo tego że jedno stronna bo i może owszem bedzie sie rzucac to w oczy no ale chyba nie az tak zeby w niej chodzic nie mozna było a i tak chyba cała uwage bedzie skupiac chusta sama w sobie ........... no a jak jednak ni bedzie to to........... to moze kto odkupi taniej na MT albo z niej zrobie sobia sama majtka np u marty - la :)
Miło mi bardzo i jak by co to zaklepuję to co Ci zostanie (chyba że akurat będę bez kasy). Cały dzień dzisiaj myślę o tej chuście i nawet myślałam czy nie wejść z kimś w spółkę do kupna :thumbs up: :kiss:
Ha ha nie kuś nie kuś marta- la . Jezeli ja kupie to sobie ponosze troche a potem ja na majtka przerobie i pewnieu Ciebie bo juz jednego od Ciebie mam MT ale nic wiecej nie napisze bo chce to zrobić oficjalnie pieknie twórczo w wątku który powstał w recenzjach na temat Twoich MT :) no a co do chusty to nie wszystkim sie musi podobac co nie onacza ze trzeba pisac ze ochydna i słonowata :) bo co jak co ale trzeba przyznac ze sie wyróznia pośród inych chust gdzie albo królują jednokolorowce , paski i ew. wzorki .Bronia sie tu didki np . pawiszcze .
Cytat:
Zamieszczone przez Gala
Ha ha nie kuś nie kuś marta- la . Jezeli ja kupie to sobie ponosze troche a potem ja na majtka przerobie i pewnieu Ciebie bo juz jednego od Ciebie mam MT ale nic wiecej nie napisze bo chce to zrobić oficjalnie pieknie twórczo w wątku który powstał w recenzjach na temat Twoich MT :) no a co do chusty to nie wszystkim sie musi podobac co nie onacza ze trzeba pisac ze ochydna i słonowata :) bo co jak co ale trzeba przyznac ze sie wyróznia pośród inych chust gdzie albo królują jednokolorowce , paski i ew. wzorki .Bronia sie tu didki np . pawiszcze .
Toś mi kobito dała do myślenia :twisted:
Czekam niecierpliwie którego masz mt 8))
I ja też uważam że chusta wyjątkowo się wyróżnia i strasznie mi szkoda że niechustowa jestem bo na bank bym się skusiła.