-
Witam
Witam serdecznie na imię mi Emilia, klikam do was ze śląska z malusiej miejscowości zwanej Sierakowice :) jestem mamą 3 miesiecznego szkraba o imieniu Borysek :) przekopuje wasze forum bo napaliłam się na chustowanie jak szczerbaty na suchary :) mam nadzieje że jak najszybciej nabyje swoją pierwszą wymarzoną chuste (jak narazie wertuje forum i nie wiem na co sie zdecydować, natłok informacji ogromny) i rozpocznę swoją przygodę.
Pozdrawiam wszystkie chustomamy
-
Witaj serdecznie, czytaj, pytaj.
Pozdrawiam z drugiego końca Polski :hey:.
-
Pozdrawiam Pozdrawiam :hello:
Tak właśnie napaliłam się na Natie z babusem albo LL też bambus i tak przeglądając straganik znalazłam Natie Avokado, jak myślicie bedzie to dobry wybór na początek?
-
co do chust to się nie wypowiem, gdyż tu lepsi eksperci są, ale witaj.:hello::hello::hello:
-
-
:hello::hello::hello::hello: witam witam i dziękuje za miłe przyjęcie :D
co do chusty to jednak poległam czytałam, szukałam, przeglądałam i już miałam kupować nati bambuska i nagle zobaczyłam szare flamingi i sie zakochałam :love: niewiem ja sobie z nimi poradzę ale za sam ich wygląd wiem że się nie poddam :D
-
witam kolejną ślązaczkę na forum :D
-
-
Witaj :) Ja też przygodę z chustami zaczynałam od wertowania forum - prawie 4 lata temu :) Czuj się tutaj jak najlepiej :)
-
-
-
Witaj:)Ja też mam trzymiesięcznego malucha
-
Witam się nieśmiało :)
jestem przed zakupem pierwszej chusty :P,
I pytanie do koleżanek Znawczyń :), czy dam radę na dzień dobry z bawełną z bambusem, a konkretnie z LL , waham się między Nati bawełną a LL bawełna z bambusem i mam w głowie :rolleye:
co wybrać ?
Dziecko ma 3 miesiące :)
-
Witaj, również ze Śląska :)
LL z bambusem szczerze polecam jako pierwszą chustę - bardzo fajnie się dociąga i dobrze trzyma i dobrze nosi - dobra do nauki :)
Nati z bambusem miałam tylko diament i choć fajna, śliska, rewelacyjna w dociąganiu, to nie posłuży za długo, bo moim zdaniem jest za cienka dla starszaka. Ale nie miałam innej nati z bambusem, więc ogólnie nie odradzam :)