-
Multimama wita :)
Witajcie :)
28.03.2012 stałam się multimamą - moi synowie to Jaruś i Filipek. Z racji wielkiego i nieporęcznego wózka, który do windy nie wchodzi, postanowiłam znaleźć inne rozwiązanie na wychodzenie samej z chłopcami. I tak trafiłam na Wasze forum. Cały temat chust na razie mnie przerasta, bo nie mam o nim zielonego pojęcia, ale mam nadzieję, że dowiem się tutaj wielu ciekawych porad :)
-
Hej, witamy :) dobrze trafiłaś - ja nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez chusty przy trójce dzieci. Imho to zbawienie :)
-
:hey:
myślę, że chusta Ci mocno ułatwi życie ;)
-
No właśnie na to liczę, że ułatwi życie :) a nawet jestem tego pewna :)
-
-
Myślałam że jak multi to masz conajmniej siedmioro :-) Witaj :hey:
-
Hehe ja też zaglądajac tu myślałem,ze minimum 4 dzieciaczków Masz multimamo:) witaj;) :hey:
-
Multimama to chyba dlatego, że dwójka od razu - mam rację? Witaj serdecznie :hey: To forum to skarbnica wiedzy na każdy temat - ja już od dłuższego czasu w chuście nie noszę, a z forum się rozstać nie mogę :)
-
Witaj, rozgość się i powodzenia! :)
-
witaj i rozgość się:hey:
a skąd jesteś? bo może w Twojej okolicy znajdzie się jakaś mama, która będzie Ci mogła pomóc w ogarnięciu tematu chust
-
Witaj!
Jest na forum kilka mam bliźniaków, a i reszta ma dość spore doświadczenie w spacerach z dwójką (i więcej...) - tu się dowiesz wszystkiego :)
-