Nie mam żadnej kieszonki. Na noc zakładam formowane, na dwór jednorazówkę. Chciałabym z tego spacerowego pampka zrezygnować. Czy muszę mieć kieszonkę? Jak się sprawdzają pieluchy formowane na spacerach?
W czym Wasze dzieci chodzą (jeżdżą) po dworku?
Wersja do druku
Nie mam żadnej kieszonki. Na noc zakładam formowane, na dwór jednorazówkę. Chciałabym z tego spacerowego pampka zrezygnować. Czy muszę mieć kieszonkę? Jak się sprawdzają pieluchy formowane na spacerach?
W czym Wasze dzieci chodzą (jeżdżą) po dworku?
Ja nie mam ani jednej kieszonki - w zwykłą formowankę wkładam Lenie dodatkowy cienki wkład chłonny (ja mam z bambusowego ręcznika) w rękawie z polaru i na to PULowy otulacz (w domu w dzień tylko polarowych używamy) - pupa nie jest dużo większa, niż w normalnej formowanej :mrgreen: Do tej pory najdłuższą wyprawę miałyśmy w takiej pieluszce 4-godzinną i nic nie przeciekło. Inna sprawa, że Lena na spacerach zazwyczaj nie sika - chyba, że nam się przedłuży, a nie zajdziemy nigdzie, żeby ją wysadzić.
najczęściej w kieszonkach, ale zdarza się też w formowanych.
da się :)
dobra formowanka załatwia sprawę chłonności, otulacz zapewni suchosć ubranka. jak chcesz, żeby dziecko miało sucho to po prostu włóż kawałek polarku do środka i tyle.
kieszonki są po prostu na spacery i na noc bardzo wygodne, ale da się bez nich żyć, absolutnie.
wiele znanych mi osób używa tylko pieluszkek do skłądania i otulacza: jest to bardziej czasochłonne, ale też do ogarnięcia :).
no a poza tym niedługo przecież lato :lol: :lol: :lol:
Pewnie sie da :mrgreen: , ale ja i tak najbardziej lubie kieszonki :wink:
jak się jest leniem, to nie.
Ja zaczynam myśleć o AIO, bo mi się nie chce wkładać wkładek po praniu :lool:
jasne, że się da :) bardzo długi czas stosowałam same do składania. Teraz mam 2 kieszonki i używam ich czasem na nockę. Teraz kuszą mnie bardzo AIO bo tez nie chce mi sie tych wkładek aplikować, hehe
No i kupiłam :D Mam 3 wonederoos'y. Fajne, ale bez zachwytów. Chyba wolę formowane :hide:
a nie będziesz sprzedawać tych wonderoosów? 8)) 8)) 8))
jakby coś, to jestem chętna :D
a ja z kolei jestem zachwyconaCytat:
Zamieszczone przez atoja
chlonnością jestem zachwycona jak nie jeden pampek , i szybko schna bo wkładki z mikrofibry i są duże
nie jak BG
He he.... nie będę sprzedawać. IMO jak mała zacznie być bardziej mobilna to świetnie się sprawdzą.Cytat:
Zamieszczone przez Aneczka
Na razie je sobie oglądam, macam :lol:
Na pupci rzadko bywają.
Moja córa dzień młodsza od Twojego syncia :hello:
a mnie sie wydają jakies ogromne te wonderoosy. wolę bg. ale juz sprzedane :)
bumGenius i Wonderoos to dwie zupełnie inne pieluszki. wonderoosy świetnie sprawdzają się w nocy, to pewne.
Nie dam złego słowa na temat wonderoosów powiedzieć :lol:
Do czasu zakupu tychże na noc pakowałam młodego w pampki, ale teraz nigdy więcej - są genialne :thumbs up:
Na dzień mam składane albo formowanki plus otulacz :D
kurczę a wiecie ze tosiowi w nocy przeciek bokiem sie zdarzył? (po jednym siknięciu, ale dopuszczam wersję nie dość ścisłego zapięcia) no i ogromniaste są... jeju odwłok szerszenia...
a za to fantastycznie działa mi bitti d'ish snap in one. malunia i chłonna.
Ja używam Wonderoos-ki na noc :D Rewelacja
Na wyjścia Bumgenius-y :P Super
W ciagu dnia w domku: formowanki lub ściereczki + otulacz (niestety pupa duża, formowanki one size nieraz mam problem, żeby ukryć pod otulaczem, ograniczenie ruchu też troszkę i zdarzają się przecieki) Ale i tak jest :thumbs up: