http://allegro.pl/nowoczesna-chusta-...254834818.html
nic więcej :hide:
Wersja do druku
http://allegro.pl/nowoczesna-chusta-...254834818.html
nic więcej :hide:
cóż, niedawno koleżanka zapytała od kiedy można nosić w chuście przodem do świata, bo widziała takie zdjęcia... może te... :(
O jakis nowy wynalazek,dzieciaczek biedny dynda gorzej niz w wisiadle.
chociaż bliskośc zapewnia :lool:
a moja to na przykład poza moim biustem mlecznym świata nie widzi:p:bfing:
Na markafoni ostatnio widzialam:(
ale suuper!!
żartuję.
a swoją drogą = wpadłybyście na coś takiego?
to się nazywa inwencja twórcza:hide:
:szok:
Zakrztusiłam się kolacją....
widziałam :duh:
A cena jaka! Ale ta kołyska wygląda całkiem całkiem :cool:
ale zauważcie, że nawet w "wiązaniu" (jak to nazwać?) brzuszkiem do brzuszka jedna noga dziecka zwisa niżej, nie ma żabki, porażka.
Pocieszające jest to, że za taką cenę pewnie niewiele osób się skusi - groźniejsze są różnego rodzaju wisiadła i pościelówki za kilkadziesiąt złowych...
Ale wynalazek... No nie wiem co napisać :duh:
kolejne "cudo"...
Livada ma rację- cena może skutecznie zniechęcić;)
bo to w sumie taka bluzko-chusta jest jak dla mnie, na szybkie wypady z dużym dzieckiem, co to żabka już nie jest aż tak ważna i nasz kręgosłup ważny nie jest i z bluzki się tunika zrobi i... zamotałam się co chciałam napisać:wink: no jak dla mnie - no way!
ale te to na upartego jeszcze da się zawiązać jak ktoś pojęcie ma:wink:
Całkiem fajnie wygląda. Bez dziecka. Jak koszulka na fitness, czy na trening jakiejś wschodniej sztuki walki, albo na taniec... Z taką kieszonką. Na wodę mineralną na przykład. Jak flex, to przytrzyma i woda nie wypanie podczas fikanek ;-)
tak, bardzo fitness wygląda :D
a kieszonka ma ponoć dać poczucie bezpieczeństwa :hmm: cyt: "Dzięki dodatkowej kieszonce (w którą możemy włożyć dłoń) umieszczonej na wysokości brzuszka dziecka mamy poczucie większego bezpieczeństwa."
jakbym w chuście na wysokość brzuszka rękę włożyła, to nie wiem, czy by mi było wygodnie, a co dopiero bezpiecznie :rolleye: no chyba że faktycznie przodem do świata na tym brzuszku, ale to już oczywista oczywistość, że kolejne "no way!"
MI się patent z kieszonką podoba :-)
Myślę że kupią za tę cenę niewtajemniczeni, bo firma znana z produkcji dzieciowych akcesoriów
ja odpadłam = to taki nowy motyw zakładasz bluzkę i oszczedzasz na chuscie... musze pomyslec nad biustonoszem zv funkcją kołyski w misce ...:jump:to dopiero zarobie...