dla tych których kurs euro powstrzymuje przed zakupami
zamarzyłam sobie indio naturalnie ciemniejący brąz, ale wg aktualnego kursu euro chusta kosztowałaby ponad 450 zł :shock:
i pozostaje mi pomarzyć........ :cry:
Wersja do druku
dla tych których kurs euro powstrzymuje przed zakupami
zamarzyłam sobie indio naturalnie ciemniejący brąz, ale wg aktualnego kursu euro chusta kosztowałaby ponad 450 zł :shock:
i pozostaje mi pomarzyć........ :cry:
łącze sie w bólu :cryy:
Mój mąż cieszy
a moja mama szczęśliwa
ale wieżę że jeszcze przyjda dobre czasy :party:
Oj, to indio to też bym chciała mieć... :love:
Mnie powstrzymuje nie tylko kurs euro, ale także waga i prędkość ucieczki dziecka. :x
pora na nosidła?Cytat:
Zamieszczone przez barrbarra
a o jakim indio Wy mówicie, coś mi umknęło?
dołączam do grupy :(
wraz z moim pierwszym, Gwiazdkowym indio narodziła się we mnie jakaś zupełnie niezrozumiała ( :hide: ) potrzeba przygarnięcia mu towarzystwa...
Mnie wiek dziecia nie ogranicza, bo nawet Kinia daje się jeszcze ponosić :wink: więc i przed Kamykiem pewnie jeszcze ze dwa lata :D
http://www.didymos.de/bilder/muster-gr/207.jpgCytat:
Zamieszczone przez Ania z Tulikowa
brązowa niteczka będzie ciemnieć z każdym praniem
Nie mówcie mi jaki jest kurs! Nie chcę wiedzieć! Jak tak dalej pojdzie będziemy sprzedawać ludziki z kasztanów i pieczątki z buraka. :(
Ciemniejące mamy tylko zielone niestety (nie wiem jakie ono zielone, ale tak się zwie).
Petisu jak będziesz robiła zamówienie, kiedy euro zechce chociaż na chwilę obniżyć loty to pamiętaj o moim małym marzeniu :D
:shock: kurde to jednak coś mnie ominęło
a co to za indio? i gdzież ono?
zielone????Cytat:
Zamieszczone przez petisu
nie było wystawionego zielonego w sklepie :cryy:
ale to 5 jest jak dobrze pamiętamCytat:
Zamieszczone przez Biedronka
wejdź na stronę didka i zobacz na dole wśród indio "mit farbig gewachsener Baumwolle"Cytat:
Zamieszczone przez Ania z Tulikowa
to i ja wspieram :) choć mi to nawet to euro nie tak straszne jak to, że Julek nie da sie zawiązać.... w nic! :cry: zostały nosidła i pouch (ale nie na moje plecy) :(
Cytat:
Zamieszczone przez hanti
uff
ale qrcze ja tam nie widziałam żadnej notki ze to TE zielone :hmm:
ech jak to dobrze że one bawełniane, bo sama bawełna mnie już nie rusza :mrgreen:
Mam już .. kilka :hide: ... Reaguje równie energicznie...Kuba uznał, że pora na wyprowadzkę z domu, własne auto i piwo z kolegami a nie noszenie przez matkę...Cytat:
Zamieszczone przez pasja
laski już wozi autem na pedały?Cytat:
może by zabrał amelkę na jeden wieczór.
matka rzeczonej przypomniałaby sobie, co to jest seks.
A dawajże ją.
Dziołcha z niej atrakcyjna, zaopiekuje się nią Jakub chętnie.
(niestety, z powodu braków umiejętności konwersacji u obu stron nie doceni jej psyche ino fizis...)
ciemniejace indio???
ktos to juz sprawdzil?
gdzie to jest napisane? u didka nie ma nic na ten temat...
obawiam się, że jedynym walorem może okazać się jej nie zarośnięte ciemiączko pierożanki.Cytat:
fajną dziurę można w nim wytłuc.