Wlasnie u Didka
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...70285245_n.jpg
bawelna 190gr/m2
6 za 99 euro
Wersja do druku
Wlasnie u Didka
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...70285245_n.jpg
bawelna 190gr/m2
6 za 99 euro
:szok:
Piękne! :love:
Aaa, piękne! W sam raz dla mojej Salamandry!
pierwszy raz o jaszczurach powiem - podobają mi się :)
piękne
No piękne, ale cienkie. 190 to miały labirynty. Cienkie i nośne to one nie były.
bleh..... :(
oprocz ostatnich konopii, to gramatura u Didka daje wiele do zyczenia w tym roku i koncowce zeszlego
a ja uważam że cienkie chusty są całkeim fajne, nie lubię czuć że mam na sobie koc
chusta ma być chustą, miękką, łatwo się motającą, a te stojące jak stare skarpety to dla mnie totalne przegięcie
Cienka o dobrym skladzie, moge sie zgodzic - jezeli w gre nie wchodzi noszenie maluszka. Ale w Indio o gramaturze 165 mozna bylo palec wlozyc miedzy nitki przedzy, a pod swiatlo zobaczyc jaka jest pogoda za oknem.
Bardzo ładne, zwłaszcza po tej lewej stronie :)
190g miały też czarne gekony.
jednak, bo nie mam potwierdzenia od Didka - jakby ktos klepnał 6 dla denay :( bo mi zocha nie daje...
chyba najgorsze zestawienie gadów jak dla mnie...
Ładne! I nietypowo podobają mi się obie strony :love:
jak szybko przychodzi potwierdzeni na maial od didka? Czekam i nie wiem czy wzięłam czy nie a dwu nie chcę...
Szkoda,że nie ma mniejszego sajza :mrgreen: Kupiłabym sobie kawałek na szyję :D Ewentualnie na kółkową :lool:
:love: piękne (jak wszystkie gady)
A jak one się w ogóle nazywają?
...pytam, bo mi się nie chce wchodzić na stronę didka...:oops: Nie lubię jej jakoś...
Ulga. Oddech. Równowaga. Wytchnienie. Spokój. Zielenie mnie nie dotyczą :whistle:
No dobrze niech ona będzie cienka, ale nośna. Bo ile czasu dziecko wazy 4-6 kg? Mało kto kupuje chustę na chwilę. Franek wazy ze 12 kg i te 190 wrzyna mi się po 5 minutach niemiłosiernie. A didosław produkuje od dwóch lat same cienkie chusty, jest co prawda kilka wyjatków ale na nich rzadko kto oko zawiesza. a z gekonów to za najlepsze uchodzą turkusowe i fioletowe własnie ze wzgledu na nosność.