Dużo chust i kilka kiepskich wiązań
http://kyancer.blogspot.com/
Może już widziałyście ten blog. Ja naliczyłam ok 50 różnych chust, ale dokładnie niepotrafię policzyć, bo się powtarzają i się gubię :roll: Chust zazdraszczam, ale wiązań zwłaszcza tych przodem już niekoniecznie :twisted:
Re: Dużo chust i kilka kiepskich wiązań
Cytat:
Chust zazdraszczam
Nawet bardzo, bardzo :jump:
łooooo.... pokaźna kolekcja... ale w wiązaniu przodem do świata to ten dzieć ma niezadowoloną minę, nie? bo on wie, co dobre.. :wink:
Gdyby zawsze wiazala poprawinie, zginela by w tłumie nas - chustonoszek, a tak, to przynajmniej wszyscy ją znamy i nieraz juz obgadałyśmy jej sposób noszenia i krawaty jej synka :lol: :lol: :wink: :wink:
uffff...dobrnęłam do końca ..meczący usmiech bardzo :hide:
nie mogłam patrzeć na te " krawatowe wiązania" i na te wyprostowane nózki ...i na to nie podociaganie ..i na masakryczne rozłozenie materiału i ....i.....i......
ale niektóre chusty ma piękne :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez Biedronka
uffff...dobrnęłam do końca ..meczący usmiech bardzo :hide:
nie mogłam patrzeć na te " krawatowe wiązania" i na te wyprostowane nózki ...i na to nie podociaganie ..i na masakryczne rozłozenie materiału i ....i.....i......
ale niektóre chusty ma piękne :wink:
no dobra. Skusiłaś mnie. Idę oglądać.
a ja się skupiłam na kolorach, starając się nie widzieć uśmiechu,
chusty majątek tak czy siak
Cytat:
Zamieszczone przez skleparz
chusty majątek tak czy siak
A skąd wiecie, że wszystkie są jej? Może jest etatową testowaczką, testowanie w super warunkach to nie sztuka, ale w extremalnych to jest to. No, która z was by tyle testowała, pod warunkiem, że nie wolno dociagać.
Cytat:
Zamieszczone przez comega
Cytat:
Zamieszczone przez skleparz
No, która z was by tyle testowała, pod warunkiem, że nie wolno dociagać.
eee ja nie rozumiem :|
Jak testować chustę jeśli nie można jej poprawnie zawiązać ?
Biedronko, a pamiętasz reklamę zelmera, coś tam było: dobrze wiemy co robicie z naszymi produktami i testujący zamiast np. odkurzać jeździli na odkurzaczu....
Cytat:
Zamieszczone przez comega
Biedronko, a pamiętasz reklamę zelmera, coś tam było: dobrze wiemy co robicie z naszymi produktami i testujący zamiast np. odkurzać jeździli na odkurzaczu....
:lool:
teraz sobie przypomniałam :lol: :lol:
dobry pomysł z tą czapeczką do simona, odwraca uwagę od okropnej chusty
chusty piekne :D
ona je zmienia jak przysłowiowe rekawiczki ;-) z tego co wyczytałam to niemal wszystkie juz sprzedała ;-)
zawsze uważałam inkę za jedną z najbrzydszych chust. dopiero przy okazji tej galerii dostrzegłam jej urodę... zaczęła mi się podobać... im dłużej patrzę na jej zdjęcie tym coraz bardziej... chyba sobie kupię :roll:
http://i62.photobucket.com/albums/h1...r/IMG_2115.jpg
źródło http://kyancer.blogspot.com/
dziwna laska
skoro tak lubi chusty mogłaby sie nauczyc juz wiazac poprawie lub nie pokazwyac zdjec gniotów...
a inka my love:)
Jasny gwint, dziewczyny, znów zaczynacie się czepiać!
Ale przynajmniej dzieciaczek jest blisko mamusi :) I myslę, że laska nie zostawia dziecka samego, zapłakanego w łóżeczku zeby wreszcie sam zasnął. A, że źle wiąże to inna bajka.
nie jestem może ekspertem, ale wydaje mi się, że więcej dobrych wiązań ma na plecach (w chuście oczywiście). To zastanawiające, bo ja z dociągnięciem plecaka mam problem jak Igi się wierci :) Uśmiech męczący....przewijałam stronkę mega szybko ;)
ufff... udało się przejść do końca strony :) stosik imponujący, chciaż tak serio to nie wszystkie bym chciała :oops: ale ponosić czemu nie :thumbs up: