chusta w TVN - misja mama w DDTVN!
Własnie widziałam tatusia zamotanego - nazwisko Kalbarczyk :D Dzidzia Tereska zamotana w kieszonke w śliczną chustę....
Dziewczyny, myślałąm że tylko tatusia pokażą a tu prosze - pokazali Agę z Klubu Kangura i jak rodzice byli na warsztatach nauki wiązania, mówili jak chusta ułatwia im funkcjonowanie z gromadką maluchów :D extra :!: :!:
Re: chusta w TVN - misja mama w DDTVN!
I ja widziałam! Fajna rodzinka, fajne dzieciaczki! :)
Tez ogladalam ,bardzo mi sie podobalo :D :D :D
ja nawet łzy w oczach miałam jak widziałam, ale to w moim stanie ponoć norma :D
bardzo fajnie zachustowany tata :D
Widziałam, chociaż ten kawałek o chustach tak jakoś od czapy był doklejony, bez związku z całym materiałem o prezentach dla niemowlaka :roll:
ale prezenty dla niemowlaka były później, wątek o chustach był w - misja mama - który to jest w kazdy czwartek i od jakiegoś czasu pokazuje te dwie rodzinki i mamy najpierw jak były w ciąży a teraz jak sobie radzą z rodzinką powiększoną.
Fajnie, że dalyście linka (bo ja nie mam TVN-u ;) ). Ja widziałam ten wcześniejszy odcinek, w którym byli na warsztatach :)
Ja tez widziałam ten wczesniejszy i oglądałam dzisiaj, a moja mama do mnie dzwoniła czy oglądam i że chusty są! mam nadzieję, ze w koncu przesatną na mnie dziwnie patrzec ludzie w moim miescie :lool:
No i miło się tata o chuście wypowiadał :D A Tereska... śliczności :D
No i fajnie, ze dwie rodzinki są pokazywane - trochę kontrast ;)
Cytat:
Zamieszczone przez mayetschka
No i miło się tata o chuście wypowiadał :D A Tereska... śliczności :D
No i fajnie, ze dwie rodzinki są pokazywane - trochę kontrast ;)
No wlasnie tak sobie pomyślałam, jak druga mama mówiła, że przy małym nic nie może zrobić, że powinna sobie sprawić chustę ;)
Cytat:
Zamieszczone przez pabla28
ale prezenty dla niemowlaka były później, wątek o chustach był w - misja mama
Filmik był z cyklu "misja mama" ale pod hasłem "Prezent dla niemowlaka", u tej drugiej rodziny wchodzi tatuś i mama pyta "Czy kupiłeś już prezent dla (...) pod choinkę?" Super, że pojawia się chusta, tylko mnie się to wydało tak śmiesznie, trochę nie na temat w tym momencie po prostu.
Cytat:
Zamieszczone przez ithilhin
http://dziendobrytvn.plejada.pl/26,13839,wideo,,72014,prezent_dla_niemowlaka,aktua lnosci_detal.html
już podałam ten link wcześniej ;)
ale jakie piekne domy ci ludzie maja 8))
super.
Bardzo dobry obraz chustowania ten program pokazał :) Az samo sie nasuwa przy rodzince chłopczyka, że brakuje chusty :)