Przesiadka do tkanej - hura :)
Chusta elastyczna jest najlepsza dla zielonych rodziców noworodka (bardzo miło się nam nosiło w mleczno-czekoladowej Gabi).
Ale wczoraj przesiedliśmy się do tofiowej Nati i było jeszcze lepiej. Elastyk już nam sprężynował, a Igi był na tyle silny, że nie trzymała go ona wystarczająco mocno - odginał mi się jakoś dziwnie (a nie chciałam młodego udusić ;) ). W tkanej młody jak przylepiony spał, był na spacerze i wyglądał, jakby tylko głód mógł go z niej wygonić.
Nowa era noszenia dla Igiego!
Oczywiście spotkałam się ze zdumionymi spojrzeniami (u nas nikogo nie widziałam z dzieckiem w chuście) i pytaniami, czy nie jest mu za gorąco. Koleżanka z pracy powiedziała, że mu nóżki sinieją, bo nie ma dopływu krwi :omg:
Ale większość znajomych została zauroczona uśmiechami Igiego z chusty - wyglądał na szczęśliwego.
A to dokumentacja techniczna:
http://img72.imageshack.us/img72/561...5599eu0.th.jpg
http://img72.imageshack.us/img72/585...0567gt0.th.jpg
http://img72.imageshack.us/img72/725...4886xd3.th.jpg
Re: Przesiadka do tkanej - hura :)
Super wyglądacie!! :D
Moja teściowa mówiła ze juz dwie osoby widziała zachustowane w J-biu :wink:
Czyli nie jesteś sama 8))
A może Was widziała?! :wink: hehe :lool:
:op: Mamy identyczne lustro i komodę :D
Mmmm...Nati kalahari o ile sie nie mylę?
cudeńko,po kolorado moje ulubione kolory nati.
Sliczniaście Wam w niej :applause:
ale wam ladnie, fajna ta nati :)
Super wygladacie.A co do Jastrzebia,uwzaj w Rossmanie,ostatnio zlecono,zeby mnie sledzic,bo ktos musial wymyslic,ze ja za wysoko mam ten "brzuch"(z nogami,rekami i glowka notabene) i na pewno chce cos ukrasc:). :twisted:
Cytat:
Zamieszczone przez elbazetka
Super wygladacie.A co do Jastrzebia,uwzaj w Rossmanie,ostatnio zlecono,zeby mnie sledzic,bo ktos musial wymyslic,ze ja za wysoko mam ten "brzuch"(z nogami,rekami i glowka notabene) i na pewno chce cos ukrasc:). :twisted:
:lool: :lool:
a właśnie czekam na kartę zniżkową do rossmana i idę polowac. Może w chuście zabiorę małego - niech ochrona się pozastanawia ;)
Nie przedstawiłam mojej nowej chusty - cóż za niedopatrzenie... To oczywiście Nati kalahari :jump: (co Waszym czujnym oczom nie uszło ;) )
Cytat:
To juz wiem dlaczego u mnie w rosmanie ochroniarz chodzł za mną krok w krok :twisted: a ja głupia myślałam, że tak mu się podoba nasza kurtka do noszenia :hide:
Cytat:
Zamieszczone przez Ilonsa
To juz wiem dlaczego u mnie w rosmanie ochroniarz chodzł za mną krok w krok :twisted: a ja głupia myślałam, że tak mu się podoba nasza kurtka do noszenia :hide:
:lool:
Cytat:
Zamieszczone przez Ilonsa
Hehe.. :lol: :lol:
Cytat:
uwzaj w Rossmanie,ostatnio zlecono,zeby mnie sledzic,bo ktos musial wymyslic,ze ja za wysoko mam ten "brzuch"(z nogami,rekami i glowka notabene) i na pewno chce cos ukrasc:). :twisted:
hehe, chyba ochroniarze z R. maja jakies ogolnopolskie zalecenia, bo mnie tez sledzili :lool:
Iwana slicznie wam w Nati, a koleżanka chyba nie zauwazyla, ze Mały miał szare skarpetki i wymyśliła o tym sinieniu nozek :wink:
Slicznie Wam bardzo :D
Siostra czesto jezdzi do Jastrzebia i co chwile mowi mi ,ze widuje zachustowane dzieci :D
Natomisat wiem z opowiadan moich znajomych i mamy ,nawet mojego M ze w Żorach jest kilka mam noszacych a mi jakos nie bylo dane ich spotkac w plenerze :roll:
dziękuję za komplementy - w tym kolorze i w tej chuście czujemy się (bo chyba za Igiego też mogę się wypowiedzieć) świetnie.
A co do innych chuściar - podobno jeszcze siostra koleżanki z pracy nosi :) Szkoda, że nie znam nikogo noszącego z J-bia. Ale może uda nam się kiedyś spotkać 8))
Cytat:
Zamieszczone przez Iwanna.Tobelieve
dziękuję za komplementy - w tym kolorze i w tej chuście czujemy się (bo chyba za Igiego też mogę się wypowiedzieć) świetnie.
A co do innych chuściar - podobno jeszcze siostra koleżanki z pracy nosi :) Szkoda, że nie znam nikogo noszącego z J-bia. Ale może uda nam się kiedyś spotkać 8))
Ja ja jestem,to znaczy bede w Jastrzebiu od tej soboty az do 9 stycznia,mozemy sie spotkac!
Ja sie tez moge dolaczyc do spotkania :):)
A z Jastrzebia jest jeszcze Renata -mama_40_2007 ,ale obecnie nie nosi z przyczyn zdrowotnych.
dziewczyny, gdzieście były jak Was nie było ;)
To co - Nowy Rok to wiele dni na spotykanie się, może zaczniemy od początku?
o widzicie jak fajnie?jest w Jastrzebiu jakies przyjazne mamom i dzieciom miejsce?
bardzo wam ładnie :applause: :thumbs up:
Cytat:
Zamieszczone przez Iwanna.Tobelieve
dziewczyny, gdzieście były jak Was nie było ;)
To co - Nowy Rok to wiele dni na spotykanie się, może zaczniemy od początku?
A moznaby tak pomiedzy swietami i nowym rokiem?Potem bede w podrozy,a 9 wyjezdzamy