-
Chusta Las - 13.02.2012, g. 15:00
-
no nie wierzę :shock:
ten paśnik...
no ale ja mam słabość do lasów. i motywów zwierzęcych w chustach.
tyko coś czuję, że ten wzór po zawiązaniu prezentował się bedzie tak beznadziejnie jak balony.
obym się myliła.
-
nieno.. to powinni wypuscic przed Bozym Nar. :D
ps. las, las krzyży :mrgreen:
-
Denay, czyścisz mi monitor.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Denay
nieno.. to powinni wypuscic przed Bozym Nar. :D
:lol:
w Nati słuchają pewnie Trójki i piosenki Andrusa
"znak szczególny mam na ciele, wytatuowany jeleń, on ma rogi gdzie ja mięśnie, jak ja schudnę to on wklęśnie" :lol:
-
Wzór bardzo mi się podoba (mam tą samą słabość co aliona),
tylko chciałabym inny kolor (sama nie wiem jaki szczerze mówiąc, jakiś, który mi bardziej podpasuje może zieleń albo brąz) i 100% bawełnę
-
Wzór fajny: sarenka, paśnik, sosenka, zajączek, sowa na gałęzi... :mrgreen: Mnie się podoba taka tematyka.
Interesujący dobór kolorów do takiego motywu, rzekłabym. No, ale generalnie jestem za.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Amparo
Denay, czyścisz mi monitor.
nie ma tu emosta ze scierką ;)
pucu pucu
Cytat:
Zamieszczone przez
aliona
:lol:
w Nati słuchają pewnie Trójki i piosenki Andrusa
"znak szczególny mam na ciele, wytatuowany jeleń, on ma rogi gdzie ja mięśnie, jak ja schudnę to on wklęśnie" :lol:
aaaaa.... teraz tą samą szmatą co wyżej czyszczę swój :D
a jak przytyję??
-
:hide: oj nie moje klimaty.... ale też myślę, że powinnni wcześniej takie klimaty wypuścić bo ja już jestem mocno nastawiona na wiosnę:mrgreen:
-
Nie las nie, poza tym powinien byc zielony. Dlaczego Nati w tym roku jest takie fauno i florowe? To jest chusto moda jakas czy co?
-
nie wyobrażam sobie wzoru po zamotaniu :-?
wzór jako tako ładny, ale nie na chuste
-
Jakby ten las wypuscić w kolorach moro, mój mąż byłby zachwycony:) Pocieszna smaticzka, ale czerwień i dzika zwierzyna nie bardzo mi pasuje...No chyba, że w menu.
-
o rany, a ja ostatnio dyskutowałam z kimś o jeleniach na rykowisku... Tak mi się w kontekście tej chusty przypomniało...
-
Myślałam , że łabądki to szczyt bezguścia.
Myliłam się:D
-
BTW
sporo tych jelonków ostatnio...
I didek i nati w dwóch wersjach...
-
Zobaczyłam tytuł wątku i ucieszyłam się bardzo, bo wzór lasu zabrzmiał bardzo interesująco... Ale, hm, nie można by tego paśnika rozebrać? I może jelonka wystraszyć? Zamiast nich kilka drzewek? Zająca i ptaszki jeszcze bym łyknęła :mrgreen:
A tak w ogóle, to wolałabym las liściasty :ninja:
-
same ptaszki mogłyby zostać...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Denay
cholewka, o tym samym pomyślałam, jak tylko zobaczyłam tytuł :D
-
Natalio, jak tak można!;) Ja już nie mam miejsca! Ani wolnej kasy!:evil: Na szczęście kolor nie mój i, błagam, nie mówcie, że będzie też zielony...
Swoją drogą, odkąd natki "przybrały" na szerokości - faktycznie w chustach tkanych "połówkowo" (nie wiem, jak to inaczej napisać - tak jak w balonach) kiepsko widać wzór po zamotaniu - węższe były chyba fajniejsze, a wiązało się równie dobrze, może nawet lepiej, bo węzeł mniejszy.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
macierzanka
Myślałam , że łabądki to szczyt bezguścia.
Myliłam się:D
haha:) moim zdaniem ex aequo z jelonkami didka i różowymi kropkami:mrgreen: