Jakie sa? Jakie macie doświadczenia? Na pewno rózowo/bezowe motylki Nati. Mi nosza 12 kilogramowego Frania bez problemu i komfortowo.Rewelacyjne. Dla odmiany Fale leander didka, cieniutkie jak firanka przewiewne, idealne dla maluchów na lato.
Wersja do druku
Jakie sa? Jakie macie doświadczenia? Na pewno rózowo/bezowe motylki Nati. Mi nosza 12 kilogramowego Frania bez problemu i komfortowo.Rewelacyjne. Dla odmiany Fale leander didka, cieniutkie jak firanka przewiewne, idealne dla maluchów na lato.
rose silk indio nosne
chinablue/apricot silk indio dla maluchow
Nosne: NSIv1, NSN, mille, rose, aqua silk waves, japan, motylki rózowe, jaskólki
średnie: ptaki czerwone, fale mietowe, romby
kiepskie: apricot, chinczyk, leander, slate, wazki
tyle próbowalam;)
demona, a elipsy?
zapomniałam indio puder też nośne.
Widze, ze watki o jedwabiach sie mnoze;)
lato idzie
jeszcze zary i jade jedwabne nie sa nosne
A mi slate 10 kg spokojnie nosi, bardzo go lubię, bo po domu we wszystkim mi było zawsze za ciepło, a on jest taki przewiewny.
No ale w innym jedwabiu nie nosiłam. Loden się nie liczy (zresztą cienizna i przy 7kg mi się wrzynał) i nino TS (średniogrube, ale ciężarków nie miałąm okazji nosić). Miałam jeszcze ważki, ale one poleciały bez motania.
elipsy lawendowe średnie, jak ptaszki mniej więcej
Rozek nie jest cienki, wazy ponad 1kg.
cienkie i nośne to np. NSIv1 i NSN (650g), ktory jest najnosniejsza chusta jaka miałam.
grubych nie lubię i np. karminowe rybki bylo mi ciężko same nosic, a co dopiero z dzieciem;) Poza tym grube i sztywne cięzko zamotać, wiec przez to sie gorzej nosi.
Może i Rożek jest cięzki ale nie jest gruby, duzo cieńszy np od naturów z lnem.Nie wazyłam go , bo nie mam wagi. Ale zasadniczo mnie grube chusty lepiej noszą, jest mi w nich wygodniej ale faktycznie mam na mysli raczej wełny. Np moss, Light Blue, Rózowe kropy, zielone ryby, Pancy, Japan, Grecja. A zeszłoroczny Natur z wełną tragedia przy 8 kg wrzynał mi sie w ramiona. A mam wyjatek tegoroczne kaszmirskie gałazki , cienkie i nosne . Ale to nie jedwab .
jesli ma ten sam wymiar 0,7x4,6 i jest cięższy to musi byc grubszy;) matematyka.
Ale masz racje, moze sprawiac wrażenie cieńszego, bo nie czuc w nim lnu i jest mieciutki, przez co lepiej sie wiąże
Temat na czasie bo mysle o sprzedazy zary recznie tkanej na rzecz jakiegos nosnego didka z jedwabiem na wiosne - lato :)
Ale takie glupie pytanko mam bo dawno w temacie nie bylam: co to jest: NSIv1 i NSN ???
Natur Silk Nino
Natur Silk Indio version 1
https://lh5.googleusercontent.com/-f...0/DSCF0713.jpg