Widziałyście?
Nowe elipsy z wełną, indio bawełniane i nowe Nino.
Ładne :D
http://www.didymos.de/english/index.php?s=specials
Wersja do druku
Widziałyście?
Nowe elipsy z wełną, indio bawełniane i nowe Nino.
Ładne :D
http://www.didymos.de/english/index.php?s=specials
Świetne te elipsy, bardzo mi się podobają.
Musze przyznac, ze dawno mnie zadna chusta nie ruszyla jak te elipsy! Ciekawe jak wypadna na zywo. :)
Na szczęście wełnianej chusty nie chcę, więc mnie nie kusi.
na szczescie, na szczescie welenki nie w moim guscie
moge odetchnac z ulga :D
ale indio sliczne...
petisu to nie jest to samo co bylo jako welna tylko w Niemczech
elipsy są absolutnie przepiękne :love: :love: :love:
Na szczęście żadna z tych nowych mnie nie pociąga uff :wink:
welniane elipsy super, na szczescie kolorek nie moj - inaczej mialabym problem :)
edit: dopiero teraz zobaczylam nowe Nino - jest przepiekne! dobrze, ze nie mam dziewczynki i nie lubie rozu :) Ale jak nie lubie rozu, tak patrzac na to nino mam serduszka w oczach :) hehehe przepiekny malinowy kolorek i w dodatku welenka - mniam!
Elipsy mi sie podobaja!!! Ale i Nino ladne! Indio tez i cene ma fajna!
Brąz to ni jest mój kolor, ale te elipsy mają w sobie niebezpiecznie pociągający element. Nawet małżowi się spodobały i kazał szybko rozmawiać ze świętym Mikołajem, żeby się nie rozmyślił :wink: Ale ja jestem twarda. Nie biorę. Choć później będę pewnie żałować jak diabli
Gdybym nie miała wełnianego nino, nie myślałabym ani minuty. To jest cudowna chusta! I tak bym ją chciała :hide:
Mnie się widzi to indigo....
o takich elipsach marzyłam :love: tylko dlaczego wełna mnie gryzie?? :evil: wełniana katia po 15 sekundach po zamotaniu mnie w szyje pogryzła i wyleczyła z wełenek ;)
no właśnie... elipsy cudne tylko ja też z tych gryzących jestem :)
ani lny ani wełny brrrrrr :)
elipsy piekne, nino nie w moich kolorach
nino sa bawelniane czy z welna?
A widze, ze nie to samo Lepiej patrzec na niemiecka strone, bo maja osobno bawene i welenke. Indio jest bawelniane. Ciekawe, wg zapowiedzi mialo byc welniane!!
indio indigo ładne - chociaż strasznie żadko tkane się wydaje.... ale cena nadzwyczaj atrakcyjna - zastanawiam się ;-)
to nowe nino jest z welna :) poprzednie byly bawelniane
A si si, z welna. Ciekawe ma kolorki.
Nino z welna jest super chusta, bardzo mila ta welenka... to nowe nino tez pewnie bedzie mieciutki i milutkie i kolorek fajny..
Bardzo podobaja mi sie elipsy... ale skubane drogie :x