Chcialabym sie dowiedziec, czy w najblizszej przyslosci planowane sa chusty low cotton i no cotton. Jezeli tak, to kiedy mniej wiecej? :rolleyes:
Wersja do druku
Chcialabym sie dowiedziec, czy w najblizszej przyslosci planowane sa chusty low cotton i no cotton. Jezeli tak, to kiedy mniej wiecej? :rolleyes:
To jest pytanie bardzo ogolne. Nie pytam sie o wzor, ani dokladna date i godzine (mozna przeciez odpowiedziec "wczesna wiosna" itp). Wydaje mi sie, ze Natalia moze bez problemu na nie odpowiedziec. A pytam publicznie, bo moze jeszcze jest kilka osob, oprocz mnie, ktore sa zainteresowane odpowiedzia - jezeli oczywiscie zostanie taka udzielona :D
Poważnie? Po takiej ilości w sierpniu jeszcze masz ochotę? :D Jakby co, to flamingi mogę odstąpić :0)
Mam flamingi :) Ale chcialabym wiedziec, jak sobie sezon wiosna/lato zaplanowac zakupowo :) Widze juz jaki sklad zaprezentuje Ellevill ;)
Kamila szaleje :twisted: :beat:
Ja czekam na te z wyraznym napisem wiosna 2012: mieszanki len,bambus. I wiem z dobrego zrodla, ze to w tym roku i w te wiosne.Cytat:
Ellevill nie bardzo tutaj pasuje jako wzór.
Na I jedwabie czekałyśmy bardzo długo, mimo zapowiedzi, że będą tuż tuż.
Wyszły późną jesienią.
Na zapowiadane wełenki czekamy drugi rok...
Dziekuje uprzejmie, dobre i to ;)Cytat:
No-cottony i low-cottony są specyficzne, ale ja je w ograniczonych ilościach lubię (mam lekką słabość do nich - przyznaję się ), więc pewnie się coś utka, ale szczegółów jeszcze nie znamy. To wiosenno-letni temat, a u nas dzisiaj śnieg zawitał (w końcu ).
ad. pre order Jaskółki
1.Czy juz wiadomo moze kiedy można się będzie zapisać?
2. czy wiadomo juz może jakie chusty bedą do wyboru?
bardzo proszę o odp :D
Natalia pisała niedawno w którymś wątku, że do końca miesiąca powinny być ustalone kolory i skład i będzie można zacząć się zapisywać
edit: o tu: http://chusty.info/forum/showthread....t=#post1584793
Czy będą takie piekne rude jaskółki jak kociaki?
:mighty:
A wiadomo juz co bedzie w przedsprzedazy?
Zapisy będą też w Reklamie czy tylko na FB informacja i trzeba będzie wysyłać maila?
Natalio a jest szansa na jakieś ciekawe konopki w najbliższej przyszłości? Nie mogę swojego Hokkaido odżałować a Marble kompletnie mi nie podeszły:dunno:.
Takie nap. jaskóły z konopkami....