;) wiecie może co to za chusta?
hej,
piszę z dwiema prośbami.
mam za słabe argumenty, by przekonać mojego upartego męża, że MT byłoby znacznie lepsze i odpowiedniejsze niż nosidełko chicco, które dostaliśmy i leży nieużywane.. pomożecie mi go przekonać? :lol: może macie jakieś linki do artykułów na ten temat?
A druga sprawa... czy wiecie może co to za chusta?
Dostałam ją od znajomych, używaną, bez orginalnego opakowania, myślałam, że to didkowe pasiaki, ale jak o tym trochę poczytałam, to się okazało, że jestem w błędzie. W necie nic nie znalazłam o tej nazwie z metki. Może macie pomysł co to takiego? :)
Re: czy jest na sali lekarz?? + zagadka..
...ups, tylko zdjęcia nie chcą się dodać:( wyskakuje komunikat, że skończyło się miejsce na załączniki.. :?
nie działa.. no trudno, więc tylko pierwsza kwestia zostaje - MT a sztywne nosidełko..
Jesli chodzi o nosidelko to dla meza uzylabym glownie argumentu o pozycji zabki.
Pokaz mu tez jak w nosidelku dziecko wisi na genitaliach (pokaz moze na lalce lepiej), to zwykle do chlopow przemawia, moj od razu poczul bol w kroku :lol:
Co do chusty to jak nie masz miejsca na zalaczniki to wgraj przez fotosik i wklej tu bbc kod ktory ci tam wyjdzie. Moze okaze sie, ze masz w domu bezcennego bialego kruka :wink:
Pozycja w MT to ta sama pozycja co w chuście (tylko, że MT jest już dla siedzącego dziecka), a o przewadze chusty nad nosidłem jest wiele druków.
Na ekodzieciaku jest np to:
http://ekodzieciak.pl/Jak-NIE-nosic,051
A co do posiadanej przez ciebie chusty, to może tylko opisz kolory i nazwę z metki, a zobaczysz, że dziewczyny w mig zgadną.
kiedys byly takie fajne foty jak nie nosic
chyba budzika??
na forum pomozecie szukac?
2 załącznik(ów)
Mimka udało mi się wstawić Twoje zdjęcia ale nie wiem co to za chusta. Może któraś z dziewczyn Ci pomoże.
Tu masz bardzo sugestywne zdjęcie: http://www.flickr.com/photos/finadrea/2311123872/
Wprawdzie to nie MT a nosidło ergonomiczne, ale pozycja taka sama. Spytaj męża czy chciałby sam tak powisieć na genitaliach jak ten chłopczyk po prawej ;-)
Dzięki dziewczyny!
myślę, że już nie ma co do tego wątpliwości :D
a żadna z was nie wie jaką chustę mam? hmm hmmm :)
mimka moze zmien tytul watku na bardziej sugestywny, zeby bylo wiadomo, ze pytasz o chuste, to wiecej osob sie tu pojawi... prawde mowiac nie spodziewalam sie tu zagadki pod tytulem "jaką chuste mam?" tylko czegos w rodzaju "co to za wysypka" :lol:
Re: ;) wiecie może co to za chusta?
dzięki Jasnie Pani:) nie wpadłabym na to sama :hide: :wink: