jak byście dziewczynki miały wybierać,to którą, hę?
taka ankietusia :mrgreen:
Wersja do druku
jak byście dziewczynki miały wybierać,to którą, hę?
taka ankietusia :mrgreen:
Tzn, chodzi o to, która nazwa ładniejsza :lool: ?
W życiu nie miałam żadnego w rękach, ale mam sentyment do Vatka, więc Pamir :mrgreen:
żadna.
Silk. Nie miałam żadnej w rękach, ale po zdjeciach to only silk.
żadna bis :mrgreen:
zdjęcia kłamią :PCytat:
Zamieszczone przez april
miałam w rękach obie.
gdyby od tego zalezalo moje zycie, pod pistoletem, przed gilotyną lub nad przepaścią wybrałabym pamir ;) ;) ;)
Oby do takiej sytuacji nie doszło :DCytat:
Zamieszczone przez pasja
A jak już macałaś tego pamira to do czego byś go porównała?
to żeś mnie przekonała :lol:Cytat:
gdyby od tego zalezalo moje zycie, pod pistoletem, przed gilotyną lub nad przepaścią wybrałabym pamir ;)
całe szczęście,że pamir poszedł w górę ostro,kasa ma większą szansę zostać w kieszeni :wink:
Iwona- zgaduję :mrgreen:
do ścierki podłogowej?
zbyt cienkiej,żeby nawet w miarę podłogę umyła? :lol: :lol: :lol:
on jest nieporównywalny :)Cytat:
Zamieszczone przez IwontaG
naprawdę.
nie szanujesz mnie, coolesanko!Cytat:
Zamieszczone przez magda1980
chust nie obrazam.
no... kilka kiedys obrazilam i czulam sie niepysznie ;)
Ciekawe z czego mogłby być ta podłoga żeby szmatą za tyle kasy ją myć :DCytat:
Zamieszczone przez magda1980
Na zdjęciach materiał to trochę jak bandaż wygląda przynajmniej moje pierwsze skojarzenie takie było i zastanawiałam się jak taki rzadki splot utrzyma dziecko?Cytat:
Zamieszczone przez pasja
Lepiej niż konopie. Lepiej niż len nawet :) A pasiaki didka to daleeeeko w tyle zostają :)Cytat:
Zamieszczone przez IwontaG
Magda myślę, że poprostu musisz wypróbować sama, a ja z chęcią przeczytam Twoją opinię :D
chyba wybralabym pamir, ale przypuszczam, ze sama musialabys sprobowac zeby wyrobic sobie opinie ;) Bo jak wiadomo gusta sa rozne :)
taaa...tylko co ja z tym pamirem zrobię jak mi nie podpasuje?
Sprzedasz na TBW.
A bardziej serio, moze recznie tkana chuste przez chusciary z gwatemali?Wczoraj sioistra na ebayu podpatrzyla i wlasnie dyskutowalysmy,ze moze i lepsze od Pamira....bo je przeciez tkaja chusciary z pokolenia na pokolenie....
na TBW dziewczyny bardzo chwala tkanine Osnaberg/ Osnaburg , podobno nosi podobnie wlasnie do Pamira, tez jest taka "przasna", a kosztuje jakies $4-6 za metr :) wychodzi ponad dziesiec razy taniej :) Trzeba bedzie sprobowac - hehehe
a tak powaznie magda, to nie wiem musisz sie sama zastanowic. Tez mysle, ze na TBW spokojnie Ci pojdzie za caly zwrot kosztow - nawet bedzie kolejka ;)
wniosek:
na chusty NIE WOLNO DŁUGO CZEKAĆ.
wszystkie niemal, na które czekałam za długo, od razu sprzedawałam.
zmieniały mi się preferencje, potrzeby, pojawiały się nowe chusty lub nowe wydatki.