Re: Do kupujcych od Didka
Do trzeciego włącznie :D
A co zamówiłaś?
A chciałam umieć być tajemniecza...
...moos'a
Jesli placisz przelewem, to pamietaj, ze to 2 dni idzie.
2 dni albo i dłuzej przelew idzie.
Zawsze można po zapłaceniu potwierdzenie z banku im przesłać.
Kiedy placilam za dwa cynoberki, to zrobilam przelew, bo na paypalu tyle nie mialam. Ale zadzownilam do Tiny, do Didka i jej o tym powiedzialam. Dzwonilam tez 3 dni pozniej, aby sprawdzic czy przelew przyszedl, wszystko ok. Paypalem jest rzeczywiscie prosciej...
Cytat:
Zamieszczone przez picikola
A PayPalem nie lepiej?
Dużo lepiej i szybciej :)
A to trzeba mieć coś na koncie PayPalowym, nie można tak PayPalo-kartą :) ?? Juz kiedys Linda tłumaczyłaś, ale ja trochę chyba niekumata jestem. :oops:
Można z karty kredytowej też :)
Cytat:
Zamieszczone przez picikola
A to trzeba mieć coś na koncie PayPalowym, nie można tak PayPalo-kartą :) ?? Juz kiedys Linda tłumaczyłaś, ale ja trochę chyba niekumata jestem. :oops:
Mozna kartą na paypalu, ja tak zawsze płacę :)
Mozna placic didkowi paypalem podlaczonym do karty, nawet jak na paypalowym koncie masz zero zlotych. Wtedy to jest tzw cc paypal. Jest jeszcze funded paypal, taki, gdy ktos na twoje konto paypalowe przeleje kase i wtedy masz tam pieniadze. Osoby prywatne, np z TBW wola taki funded paypal, jezeli uzywasz cc paypal, to wtedy prywatna osoba prosi ciebie o pokrycie oplat zwiazanych z cc paypalem. Ale didymos jest firma, wiec zadnych dodatkowych oplat nie ponosisz.
Dwie chusty, ktore zamowilam dzisiaj doszly :D
O dzięki za wykład.
A jakie chusty? Będą fotki?