... angelpack LX od angelpack ECO?
Niechcący zamówiłam angelpacka ECO i nie wiem czy się wycofywać, czy jest ok ;)
Na forum widziałam aplx i nie wiem, jaka jest między nimi różnica :oops:
Pomóżcie, bo i tak już bigosu narobiłam, oj :roll:
Wersja do druku
... angelpack LX od angelpack ECO?
Niechcący zamówiłam angelpacka ECO i nie wiem czy się wycofywać, czy jest ok ;)
Na forum widziałam aplx i nie wiem, jaka jest między nimi różnica :oops:
Pomóżcie, bo i tak już bigosu narobiłam, oj :roll:
Pierwszy razy slysze o tym drugim... Moze to ten sam co LX, tylko z bawelny ECO... zaraz sprawdze.
Podaj link do strony, z ktorej zamawialas!
kupiłam dziś na http://pieluszkoland.com/AngelPack_Eco_ ... r-114.html
będę wdzięczna za pomoc, bo ja to laik kompletny w tym temacie :oops:
:D :D
Zawsze można zapytać Bushido :DCytat:
Zamieszczone przez rzezuchama
Wyglada mi na taki sam model co normalny Angel Pack LX, tylko z organicznej bawelny... Jaki zamowilas kolor, czy tzw solid, czyli bez wzorow, jednokolorowy?
na stronie były tylko we wzory, ale ja nie wiem, czy wybrałam jakiś konkretny model czy dopiero będę miała okazję wybrać przy płatności :oops: na prawdę niechcący kupiłam to nosidło, bo oglądałam je i włożyłam sobie do koszyka, żeby poczytać później dokładnie, a jak się zaczęłam rejestrować na stronie to od razu zaakceptowałam zakup produktu z koszyka hihihi właściwie to dobrze, bo bym się milion lat zastanawiała jakie nosidło kupić, a tak to już jest :) tylko próbuję ustalić z właścicielką sklepu czy wybrałam już jakiś model, czy jeszcze nie :roll:
już wiem, uff...
odpowiedź od sprzedawcy: "AngelPack Eco jest wykonany z organicznej bawełny"
:)
a ja wybrałam model "cocoa", ma ktoś taki?
dzięki za pomoc dziewczyny! :) co za dzień... idę spać ;)
Nie mam Cocoa, ale mam Lacework i bardzo, bardzo go lubię. Za szybkość obsługi, za fajny kapturek, za łatwe operowanie pasami przy klamrach, za piękny wzór...
A Twój bardzo chętnie pooglądam, najlepiej w akcji. Bo ten kawałeczek na stronie bardzo ładny.
Ja też bardzo go lubię :D :D :DCytat:
Zamieszczone przez aniakom
Ale już niedługo mam nadzieję, będę bardzo lubiła swojego własnego :love: Sun Kissed'a :jump:
sun kissed był alternatywą dla cocoa, ale w końcu się na ten drugi zdecydowałam, bo mi bardziej do ubrań pasuje :hide:
już nie mogę się doczekać, eh... :ninja:
Ja mam Lotusa i kocha go mój mąż, ja go lubię tylko, choć Passion mogłabym pokochać ;)
Znalazłam wreszcie duże zdjęcie sunkisseda :wink: , bo wszędzie jakoś te krzesełkowe tylko widziałamCytat:
Zamieszczone przez iffi
http://www.bananapeelsdiapers.com/catal ... sale%3Dyes
Trochę się wystraszyłam jego, hmmm, konkretnością... (oczywiście już PO zakupie), a zawołany mąż : "O, i bardzo mi się podoba on!" :shock: :D :D
I do kurtek będzie nam pasował :D
Iffi, a wiesz coś może o terminach wysyłki/przysyłki?
Cytat:
Zamieszczone przez rzezuchama
Przy okazji wyjaśniania zamówienia :oops: dostałam wiadomość, że przesyłka będzie wysłana w terminie od 5 do 14 dni i że dostanę odrębnego maila, jak już będzie wysłana kurierem.
Dzięki.Cytat:
Zamieszczone przez iffi
Trochę dłuuuugo.... :( Choć w sumie to mój prezent na Święta, więc ma czas...
Byle do Świąt więc!
(...ale jakby tak na Mikołajki zdążył :D :jump: )
i jak rzezuchama, jest już Twoj aplx?
ja nadal czekam, eh... a już bym go chciała na żywo zobaczyć :)
no i zamiast cocoa będzie lotus, bo tego pierwszego brak, a ja niecierpliwa... :)
Dostałam odpowiedź, że środa/czwartek ma być u mnie... To czekam dalej... Poniedziałek już za nami... :D :D
właśnie dostałam maila, że lotus dotarł i jutro kurier z nim przyjedzie, yupiii :jump:
już nie mogę się doczekać :)
Rzeszzzz, ale masz fajnie.
Ja maila nie dostałam, ale chyba nie wożą osobno Lotusów i Sun Kissedów? :D
jak by nie było jutro środa, więc czekam, czekam...
Z drugiej strony fajnie się tak czeka z kimś :D szkoda, że razem na spacer się nie wybierzemy jak już dotrą.
Pozdrawiam.
Kurka, już po 17-tej i nadal nie było kuriera...
:evil:
Czekam nadal...
A na spacer to chyba tylko wirtualnie się wybierzemy w nowych aplxach :)
No chyba, że w wakacje na Mazurach, jeśli tu bywasz czasem, no i jeśli nasze dzieci w wakacje dadzą się jeszcze nosić 8))