Myra czarodziejka uszyla mi kolkowa : indio len
Przedstawiam wam pewna historie, taka ku pokrzepieniu duszy...ze moze jednak byc happy end :D
Byl sobie portal internetowy ebay.de.... na ktorym ludzie wystawiaja rozne rzeczy na sprzedaz. Byla sobie milosniczna farbowania didkow (i nie tylko didkow), ktora kupila pewna chuste. Chusta maiala byc pieknym indio z lnem....Milosniczka didkow zaplacila za te piekna chuste, a gdy chusta juz do niej doszla okazalo sie, ze owszem, jest to didek len, owszem piekny, ale z dwoma duzymi wadami: dwoma przeszyciami... jednym na srodku chusty i drogim na 1/3 dlugosci chusty... ta chusta byla wiec zszyta z trzech kawalkow i nie nadawala sie na piekna wiazanke :cry:
Pewnego wieczora milosniczka didkow postanowila ukoic swoje nerwy i pobawic sie w farbowanie tej chusty metoda gradacji..
Dzieki zdolnosciom bardzo utalentowanej forumowej kolezanki Myrry, powstala piekna kolkowa chusta, z duza iloscia zakladek, z ramieniem SBP (bo takie ramie owa milosniczka didkow lubi najbardziej).
Oto efekt pracy Myrry:
http://2.bp.blogspot.com/_qcVb2OSl42.../s400/DSCF9269
Zapytacie sie zapewne: 'co sie z stalo z pozostalymi kawalkami chusty?'... odpowiem, ze trafily do nowych domkow i teraz czekaja na zdolne rece szyjacych i metamorfoze, lub drugie zycie... jak kto woli
A mi nie pozostaje nic innego jak ladnie podziekowac zdolnej Myrra i cierpliwie czekac na moja kolkowa :jump:
DZIEKUJE MYRRA, JESTES CZARODZIEJKA :kiss: :love:
Re: Myra czarodziejka uszyla mi kolkowa : indio len
Na stronie Myrry fotka mojego krotkiego Martina przerobionego na inna piekna kolkowa :D
http://www.galeriaagrafka.blogspot.com/
no piekne, kolory po prostu, unikat
Obie piękne, w sumie to nie wiem, która bardziej mi się podoba.
Fajnie, że można chuście dać drugie życie :D
:shock: Dobra robota Dziewczyny!...Cudna!...Czarownice z was,wyczarowałyście kawał dobrej chusty :twisted:
Lindo! Myrro! Brak mi słów, chusta farbowana jest przepiękna :love:
Lindo! Po specjalizacji z nosideł zrobiłaś właśnie specjalizację z gradacji, brawo!
Lindo - pieknie pofarbowana chusta, oczu nie można oderwać :szok:
no i jeszcze ta przeróbka na kółkową - wygląda fantastycznie - brawo dla Myrry :!: :!:
Linda - popatrz, a jak chciałaś sprzedać, to nikomu nie wpadla w oko ;)
Ale muszę przyznać, że jako kółkowa faktycznie nabrała "charakteru". I ogromny szcunek dla Lindy za farbowanie - przejscia są tak subtelne i bardzo fajnie się "przenikają". Naprawdę :thumbs up:
Polah, powiadasz, ze zrobilam druga specjalizacje... z gradacji...ale sie usmialam :D Moj tato pewnie by wolal, zebym zrobila specjalizacje z jakiegos dzialu medycyny, bo on jest lekarzem i zawsze ubolewa, ze zadne z jego dzieci nie poszlo w jego slady... ubolewa tez troche, ze zamiast robic kariere jako prawnik, zajmuje sie domem... a teraz na dodatek mam takie dziwne hobby... noszenie w chuscie i szmaty wszelakie :roll:
Myrra, jestes kochana, jeszcze raz dziekuje, z takim ramieniem na pewno bedzie sie fajnie nosic :kiss:
majstersztyk do kawdratu!
Dziewczyny -to jest po prostu cudowne!!!
Myrra pięknie szyje a do tego cudowne farbowania Lindy! Przepiękna, unikatowa chusta!
Teraz nie pozostaje nic innego tylko zajsc w ciaze, urodzic dziewczynke i nosic ja w kolowej :lool:
Poki co w ciaze nie zajde, a nosic w tej chuscie bede mojego 19 miesiecznego urwiska, bo bardzo lubie roze wszelakie, a mojemu urwiskowi nie przeszkadza taka preferencja kolorow jego mamusi :D
Piękna kółkowa!!! I kolorki i w ogóle;)
wow!!!szczena mi opdała
piekniejsza o maruyamy
Cytat:
Zamieszczone przez Linda
Polah, powiadasz, ze zrobilam druga specjalizacje... z gradacji...ale sie usmialam :D Moj tato pewnie by wolal, zebym zrobila specjalizacje z jakiegos dzialu medycyny, bo on jest lekarzem i zawsze ubolewa, ze zadne z jego dzieci nie poszlo w jego slady... ubolewa tez troche, ze zamiast robic kariere jako prawnik, zajmuje sie domem... a teraz na dodatek mam takie dziwne hobby... noszenie w chuscie i szmaty wszelakie :roll:
Myrra, jestes kochana, jeszcze raz dziekuje, z takim ramieniem na pewno bedzie sie fajnie nosic :kiss:
Na pocieszenie dla Taty Twego możemy tu pogdybać, że z Twoją otwartością i ciekawością świata na pewno byłabyś świetnym lekarzem lub prawnikiem, a teraz jesteś świetną MAMĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :kiss:
śliczna chusta!!!
Lindo, Myrro - gratuluje talentu :)