Właśnie poszło na alle, ktoś mi sprzed nosa sprzątnął już drugi raz w tym miesiącu:mad:
Zawahałam się, bo był podany skład: 60% bawełna i 40% wełna, możliwe to???
Powiedzcie proszę, że nie...
I przyznać się, kto mnie ubiegł!
Wersja do druku
Właśnie poszło na alle, ktoś mi sprzed nosa sprzątnął już drugi raz w tym miesiącu:mad:
Zawahałam się, bo był podany skład: 60% bawełna i 40% wełna, możliwe to???
Powiedzcie proszę, że nie...
I przyznać się, kto mnie ubiegł!
ja mam april i jest 100% bawełna. z wełna nie było raczej
dawałam dziś cynka Brikoli, bo wiem, że szukała, mam nadzieję, że to ona ;) Nie wiedziałam, że też się na nie czaisz Margaretko ;)
yyyyyyyyyyyy nie było czegoś takiego! na pewno nie z takim składem.. hmm czy ja znowu o czymś nie wiem :ninja:
Ja nie słyszałam nigdy.
tak mi się właśnie wydawało:)
jakoś specjalnie się nie czaję, tylko były w całkiem dobrej cenie i odezwał się mój nałóg niestety;)
a nawet nie doczytałam w tej aukcji, że w skłądzie była wełna. Może ktoś pomylił model? Bo skład pewnie z metki (to ciekawe w takim razie co to było: http://allegro.pl/chusta-didymos-ind...863220832.html
To wygląda na indio april, ale ono było bawełniane.
nie nooo jak april! na pewno ta pierwsza fota! ale jesli chodzi o sklad too chyba raczej ktos z metki nie bral! aprila z welną nie bylo!
ja też nigdy o indio april z wełną nie słyszałam
April był tylko jeden: cienka bawełna.
Nie było innej chusty w takim kolorze.
mnie też skład zmylił i zaczęłam się zastanawiać
wysłałam zapytanie do sprzedającego, czy to wełna na pewno, może się dowiemy, jeżeli odpowie... chociaż chusta sprzedana, więc może sobie odpuścić:)
może się przyzna osoba, która kupiła i napisze, co to w końcu było ;)
(może unikat? :mrgreen:)
W sumie to szkoda, april chodzi za mną od jakiegoś czasu a jak by był z wełenką to :heart:
Nie było na bank banków
No a TBW jest za 7stów:)
Z fotek wygląda jak april, a mam obecnie w gościnie więc mam do czego porównać:)
april, jako byla wlascicielka stwierdzam, byl tylko jeden, a mianowicie 100% bawelna.
babka sie machnela pewnie.
to wyglada jak april z pomylona metka ;)