Re: szalenstwu mowie STOP
Powodzenia!!! :kiss: Ja też sie staram przystopować... sprzedałam 2 chusty kupiłam 1 więc stan sie pomniejsza.... choć ciężko mi niesamowicie :wink:
Wiem, o czym piszesz :-(
Jak wpadłam w szaleństwo i spędziłam pół nocy na e-bayu a potem śniły się mi chusty jeszcze, to odcięłam się na 3 dni od forum.
I też nie planuję nowych zakupów. Wiem, że powinnam coś sprzedać. Ale to akurat jest trudne :-(.
Powodzenia!
niestety wiem o czym piszesz, mam strasznego moralniaka z powodu kolejnej chusty, ale z drugiej strony strasznie chcę ją mieć :roll:
na szczęście poza nią mam tylko dwa marzenia, których mam nadzieję nie zrealizować, chociaż przez kolejne pół roku
Cytat:
Zamieszczone przez hanti
niestety wiem o czym piszesz, mam strasznego moralniaka z powodu kolejnej chusty, ale z drugiej strony strasznie chcę ją mieć :roll:
na szczęście poza nią mam tylko dwa marzenia, których mam nadzieję nie zrealizować, chociaż przez kolejne pół roku
Hanti co to za chusta do Ciebie wędruje? ;)
he,he :) Ja jestem na odwyku!
Przez ciaze i bardzo kiepskie samopoczucie odpuscilam na kilka miesiecy chustowo-nosidlowe szalenstwo.
Ale...
niedlugo znowu sie zacznie :twisted:
bo mi krew w zylach pulsuje mocniej na mysl o pawiach 8)) :lol: :lol: :lol:
Ja też stopuję. Najpierw śniła mi się lana, stosy właściwie. Wczoraj ją kupiłam u Vegi, cała szczęśliwa poszłam spać. I co mi się śniło? lana :twisted: kupiłąm tatoo a sniło mi się że jej zabrakło, Vega do mnie dzwoniła, ze są tylko czerwone, ja że nie chcę, ona że muszę. Ludzie, zwariowałam. :hide:
Cytat:
Zamieszczone przez kobra
chustowemu szalenstwu :evil: :evil: :evil:
mam przyjemniutki stosik - welenka, len, jim, nino, przyleca do mnie pawie, lana i krotka zimt/kobalt
ale ciagle mi chusty po glowie chodza, siedze przy komputerze jak sroka sie gapiac w ekran i przegladajac TBW
juz mnie to zaczyna meczyc
od dzisiaj wiec wrzucam na luz
chuste, ktora juz zaklepalam odklepuje,zeby nie bylo ze goloslowna jestem 8))
marza mi sie co prawda jeszcze dwie szmaty,ale poczekam juz chyba z nimi na nowego chuscioszka, musze, bo mi niedlugo odbije chyba :evil: :evil: :evil:
dobranoc :D
Kobra, nieeeeeeee :fire: przecież trzeba mieć na jakimś punkcie bzika..... :D
pawiami i laneczką pochwalisz się? jakie kolorki wybrałaś- ostatnio o pawiach na forum czytałam i ciekawam czy naprawde aż taaaaaką nosnośc maja :omg:
:hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:
mamaija, fajnie miec jakiegos bzika,ale nie obsesje :evil: :evil: :evil:
pochwale sie pawiami i lana jak do mnie przyleca czyli na Swieta dopiero
co w tych chustach jest,ze tak czlowieka kreca :?: :roll: :?:
tez sie zastanawiam :) i tez bzikowi powiedzialam chwilowo stop - zobaczymy z jakim skutkiem ;) Ale doszlam chyba w koncu do mojego prywatnego stanu chusto-zadowolenia.
I tylko stosik cokolwiek mi urosl, a z wyprzedawaniem to nie wiem jak bedzie... :)
ja na razie mam jedną chustę i zbieram się do zamówienia miętka (tzn na niego zbieram :D) i na razie tyle.
oczywiście,gdybym pracowała w jakikolwiek sposób i zarabiała pieniądze to ten stosik byłby większy,a tak (chyba na szczęscie) brak funduszy :? :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez kobra
co odklepujesz, bo może ja właśnie tego pragnę?! :lol: :wink:
a ja chcę szaleć, ciągle jestem w ciążach albo karmię biustem, więc nie piję, nie palę, do tego ciężko pracuję - jakąś przyjemność muszę mieć! 8))
Cytat:
Zamieszczone przez a-linka
Cytat:
Zamieszczone przez kobra
Alinko, odklepalam piekne czekoladowe nino farbowane na rdzawy pomarancz,ale to na TBW
najgorsze,ze nadal mi sie marzy,piekne jest, zreszta sama zobacz
http://www.thebabywearer.com/forum/show ... =rust+nino
Ja się wyleczyłam odwiedzam forum już tylko dla Was :)
Natomiast niestety wpadłam w inny nałóg :D
Wyleczenie nastąpiło, bo Lu nie chce się nosić, woli chodzić.
u nas Marian sam zastopował :evil:
nawet zasypiać już nie chce :roll:
a wszystko przez to,że nauczyła się stać,wolę nie myśleć jak będzie reagować na chusty jak nauczy się chodzić :evil:
nic mi po jedwabiach,kaszmirach i innych baranach,wszystko leży :?
pocieszam was i tyle, biedactwa. wiem, co to znaczy chciec a nie moc. ale sadze, ze nasze maluchy jeszcze nie raz sie dopomna noszenia :mrgreen: .
Cytat:
Zamieszczone przez kobra
Cytat:
Zamieszczone przez a-linka
Cytat:
Zamieszczone przez kobra
Alinko, odklepalam piekne czekoladowe nino farbowane na rdzawy pomarancz,ale to na TBW
najgorsze,ze nadal mi sie marzy,piekne jest, zreszta sama zobacz
http://www.thebabywearer.com/forum/show ... =rust+nino
fajna... taka jesienna :D
i chyba cena jej, jako te liście z drzew, spada wciąż? ;)
[quote="Hermia"]Natomiast niestety wpadłam w inny nałóg :D
Uchylisz rąbka tajemnicy?????