Przed chwilką i przez chwilkę ;) kobieta niosła na plecach dziecko otulone jakąś "szmatką" :wink:
Wersja do druku
Przed chwilką i przez chwilkę ;) kobieta niosła na plecach dziecko otulone jakąś "szmatką" :wink:
Tak, właśnie miałam o tym pisać!
widziałam 8))
czyli nie tylko ja patrzę :lool: tylko te reklamy co chwila.... masakra jakaś :roll:
a gdzie wyznania gejszy lecą??? kurde to forum wciaga, zapominam o tv :/
Na polsacie ale już ku końcu od 20 lecą ;)
też oglądam :D
siet :?
No i się skończyło... chyba czas iść do wanny no i spać... :wink:
piekny film
czytałam książkę 3 razy 8))
Mi też bardzo, bardzo się podobał :D
Tez ogladalam ,film swietny.
chciałam obejrzeć, ale zapomniałam :hide: ale za to skończyłam szyć firany, przerobiłam całą stertę prasowania, a to wszystko w wybornym towarzystwie dr Housa :D
Hm, o takiej godzinie moja dzieciarnia nie odstępuje mnie na krok. Żadnych szans na prace domowe (chylę czoła, hanti) ani na film :(
widzialam te scene :D
Pewnie dlatego, ze nie ogladalam od poczatku film mnie nie wciagnal (reklamy!!) i ogladalam na zmiane z programem o milosci w Chinach na Planete.
I widzialm EC w praktyce!!!
Takie super malenkie malenstwo w chinskich spodenkach (czyli z dziurka) siusialo do miski!!! Dla rodzicow najnormalniejsza rzecz pod sloncem.
To dopiero zrobilo na mnie wrazenie :)
moja dwójka już na szczęście o tej godzinie śpi :)Cytat:
Zamieszczone przez aniakom
A ja mam na płycie 8)) Boski film. A wczoraj zachwyciłam się dwoma filmami:
- Monster
- Ogród Luizy
Ale o tej chuście w gejszy już dawno miałam pisać.
ja wczoraj nie ogladalam, ale wczesniej tak! cudny film, ksiazka tez :)
Jeszcze filmu nie widziałam. Ale specjalnie nie oglądałam go na polsacie, bo wiem, że piękny a polsatowe reklamy każdy film potrafia zepsuć. Za to mam juz pożyczony od znajomych. Leży i czeka
andzia
Andzia to miłego oglądania!!! :)Cytat:
Zamieszczone przez andziulindzia