ciekawe, kiedy Dido wypuści jakąś wełenkę. pora już najwyższa. jakieś przecieki? ktoś coś gdzieś?
Wersja do druku
ciekawe, kiedy Dido wypuści jakąś wełenkę. pora już najwyższa. jakieś przecieki? ktoś coś gdzieś?
to co, trzymamy za zielone welniane elipsy? ladne, ciemnozielone najlepiej :)
ja cos wiem, ale nie powiem:cool:
a tak serio, to ja bym chciala kaszmir, bo welna smierdzi niemozebnie!kaszmir jakos mniej smierdzi;)
kiedy nie mogie:duh:
ale wedlug plotek cos tam bedzie...
To może jakoś tak opisowo, że niby nie wiesz ale fajnie by było gdyby....:lool::lool::lool:
Ta, cos bedzie, tylko co :roll:
Natala, Tobie tak ladnie w pomaranczach, ze az trudno mi sobie Ciebie wyobrazic w zieleniach :omg: Moze dlatego, ze staja mi przed oczami rybki skandeborg, czy jak im tam bylo :ninja:
Edit: i cokolwiek by nie wyszlo, to i tak nie kupuje. Ale dziwnie sie z tym czuje:D
Też o tym myślałam,że już czas :lol:
chociaz kolor... powiedz, ze zielony, powiedz :lol:
fenkju :) tylko ile mozna miec pomaranczowych chust?? (no dobra, duzo :hide::lol:). a zielonej nie mam, wiec bym chciala. ladna zielona. i blagam, zadna zoologia tym razem :twisted:
Green, nie bądź pigwa:-) Założ sobie chustonówkowe alter ego i wpuść przeciek.
Zielone elipsy - mniam.
dobra, zaloze nowe konto i oglosze, ze didek wypuszcza chuste w choinki z welna;D
moga byc z bombkami po elipsach i pawiach jedwabnych;))
Oooo albo pawie wiszące na choinkach :-) Nie no dobra. Ponosi mnie chyba fantazja o tej później porze.
green - powiedz - warto czekać?