Nowa szata graficzna:
http://shop.natibaby.pl/
Calkiem, calkiem :thumbs up:
Wersja do druku
Nowa szata graficzna:
http://shop.natibaby.pl/
Calkiem, calkiem :thumbs up:
jakos wcześniej bardziej mi sie podobało ............
Ładnie :thumbs up:
żeby jeszcze problemy z serwerem zniknęły dzięki temu! trzymam kciuki! :)
Długości mogłyby być do wyboru w okienku a fotka modelu tylko jedna. Strasznie dużo się robi tych fotek po otwarciu linku do np. bawełny.
ładny
ale popracowałabym nad przejrzystością - bo jej brak, jakos tak chaotycznie się zrobiło
może tylko tak na poczatku przy wprowadzaniu wygląda :)
no i cóż z tego, że ładny nowy sklep, skoro polityka tej firmy jest tak zniechęcająca
kurczaki ta firma wam coś daje za podpowiedzi czy jak??? :D bo za to się raczej płaci... a przy takiej polityce jaką uprawia ta firma to podziwiam Was dziewczyny że Wam się chce im podpowiadać...
No i git! Można założyć konto...tylko warto by dodać możliwość podania danych adresowych, których nie trzeba będzie wpisywać jeszcze raz w zamówieniu... inaczej, po co logowanie?
Nie powala :)
a ja podziwiam wytrwałość i zawziętość niektórych forumek żeby w KAŻDYM wątku o nati pisać jeszcze raz i udowadniać jaka to beznadziejna firma :roll:
ja mam z Nati pozytywne doświadczenia i raczej nie jestem jedyna ;)
gorzej niż było...
nie przejżyście zeby znaleźć co się chce to trzeba sie naklikać ze chej-w tym czasie może sie odechciec chusty
kilka rzeczy pozytywnie (np. wybór po składzie a nie po wzorach; informacja o dokładnym składzie), ale i negatywnych - brak przejrzystości m. in. przez to co pisała amst z wyborem długości, dziwi brak podkategorii w bawełnach (może tymczasowo). No i nadal brakuje mi dokładniejszego opisu chust - jest już skład, ale wciąż brak info o grubości, mięsistości - że różnią się między sobą, lniane pasiaki to co innego niż żakardy, to możnaby coś na ten temat kwestii napisać.
Ale widać, że coś się dzieje :)
A tak z podpowiedzi - może by dawać paragon do zakupów? :ninja:
Nie ma kategorii nowości.Czy nie widzę?