-
MT czy chuto-MT?
Proszę poradźcie :roll:
Nasz córeczka jest coraz cięższa, a poza tym zbliża się zima i wydaje mi się, że wygodniej nam będzie jeśli zaczniemy się nosić w mietku lub chustomietku.
Julka waży już prawie 8 kg i niebawem skończy pół roku. W ogóle jest dużą dziewczynką jak na swoje miesiące. No i nie wiem czy dobrze myślę, ale powolutku próbowałabym ją nosić w MT, bo mam wyobrażenie, że będzie nam praktyczniej i szybciej kiedy założymy na siebie więcej ubrań.
Poczytałam i niby wiem, czym różni się MT od chusto-MT, ale chyba tego nie czuję do końca... Proszę o sugestie i porady. Co kupić? W co zainwestować? Czy dobrze myślę, że będzie nam wygodniej niż w chuście?
-
Re: MT czy chuto-MT?
A czy już siedzi samodzielnie?
-
Wydaje mi sie,ze chustoMT jest wygodniejszy od MT. Chyba,ze wybierzesz taki z szerokimi pasami,np. o którym pisze pasja tutaj:
viewtopic.php?f=23&t=5514
No i sa jeszcze nosidła ergonomiczne.....
-
Najlepiej jakbyś sobie popróbowała, mi najbardziej odpowiada chusto-mt, a mojemu M MT od Melkaj.
-
Tak, siedzi, a zanim się zdecyduję na zakup to jeszcze się w tym siedzeniu usprawni i umocni :)
-
Hej,
jeśli chciałabyś potestowac chusto MT to ja mogę Ci podesłac jeden z tych które uszyłam.
Tylko teraz jest u Reni, więc dopiero jak ona ponosi, mógłby iśc do Ciebie.
Jakby co pisz na priv.
-
-
Dzięki myrra, dzięki Dagmara. Muszę pomyśleć i jak postanowię to dam znać :)