Probowałyscie? Marysia zasypia od razu, ja mam satysfakcje i dobra kondycje i figure. Pozdrawiam, Ewa
Wersja do druku
Probowałyscie? Marysia zasypia od razu, ja mam satysfakcje i dobra kondycje i figure. Pozdrawiam, Ewa
Ja osobiście jeszcze ie poróbowałam,ale na TBW jest kilka wątków o sporcie, głównie joggingu w chuscie.
to niezly pomysl jest, dziecko stanowi dodatkowe obciazenie i sie wiecej kalorii pali
Dla mnie step z dzieckiem w chuście to sport ekstremalny.......od razu miałabym wrażenie że mu coś uszkodzę....podskakując na stepie. Nie mówiąc o kręgosłupie :hide: Ewa, pewnie ćwiczysz głównie krok podstawowy?
Ja tam codziennie mam parę razy step z dzieckiem na drugie piętro jak je tacham po schodach ;)
hmmm zależy z jakim dzieckiem... z maluszkiem nigdy bo bałabym się o mikrourazy mózgu, ze starszym-świetna zabawa
hmmm , fajny pomysł , ale nie mam stepera tylko orbitrek :)a to juz byłoby ekstremalnie nierozsądne :)
Ja się gdzieś tak nudziłam czekając, że coś podobnego do stepu ćwiczyłam. Łażenie w kółko mi się znudziło a młody się wkurzał jak stałam :).