1 załącznik(ów)
świetna kurtka do noszenia/ciąza na zimę M coat
Wkleiłam przy okazji innego wątku,ale kurtka świetna,wiec poświęcam jej osobny wątek.
Dla mnie wydaje się bardzo fajna.Przede wszystkim dlatego,że jest kobieca, ma chyba z osiem kolorów od czerni i brązu,po róż i kremowy. MOżna ją nosic na ciążę, dzicko chustowe i już po....
NO fajniasta, taka kobieca.
I teraz pytanie, KTO ma rodzine w Kanadzie lub USA??????Kupiłabym ja na próbę,ale nie mam jak.. :|
http://www.upmama.com/catalog.php?category=12
Re: świetna kurtka do noszenia/ciąza na zimę M coat
uczulam na panel, nie ma nic żeby osłonić ramionka i głowę dziecka, to zwykła dopinka, do zwykłej kurtki
Hanti, masz racje. Nie wypowiadam sie od strony "technicznej", bo kurtka kryje sie pod tym względem do np. Felix-pera, która ma cały system do profesjonalnego noszenia z przodu i z tyłu, czego tej kurtce brak,ale....ta jest taka glamour :roll: :oops:
Nata to równie dobrze możesz iść do CH kupić najładniejszą kurtkę jaką znajdziesz i u krawcowej zamówić taki prosty panel :wink:
Matko i córko! 450 dolarów!
kosmiczna cena, ale jeśli chcesz się bawić w przelewy zagraniczne itd, to ja mam rodzinę w Stanach.
Cytat:
Zamieszczone przez hanti
Nata to równie dobrze możesz iść do CH kupić najładniejszą kurtkę jaką znajdziesz i u krawcowej zamówić taki prosty panel :wink:
Rzeczywiście,masz racje ,Hanti :D
kurtka ladna ale jej cena zwala z nog a przeciez jeszcze do tego nalezy dodac koszta wysylki :omg: to juz sie robi duuzo za duzo jak dla mnie
Cytat:
Zamieszczone przez hanti
Wszystkie typy suwaków da się dostać? Czy trzeba przy wybieraniu kurtki patrzeć, czy są standardowe jakieś?
Cytat:
Zamieszczone przez marmez
Cytat:
Zamieszczone przez hanti
Wszystkie typy suwaków da się dostać? Czy trzeba przy wybieraniu kurtki patrzeć, czy są standardowe jakieś?
nawet jak nie dopasujesz suwaków, to kupujesz dwa nowe i zmieniasz w kurtce :)
Cytat:
Zamieszczone przez hanti
Cytat:
Zamieszczone przez marmez
Cytat:
Zamieszczone przez hanti
nawet jak nie dopasujesz suwaków, to kupujesz dwa nowe i zmieniasz w kurtce :)
Chyba, że tak :)