-
no to idziemy ;)
marzylam o tym od roku :roll: :lol:
nienawidze wychodzic rano z psem, ubierac siebie, Ksawerego, motac chuste... po takim seansie juz jestesmy cali mokrzy, zmeczeni i nici z dosypiania :roll:
wiec... teraz zakladamy kurtke na pizamy i w droge 8)) :lol:
kocham NASZA kurtke :love: :love: :love:
-
Re: no to idziemy ;)
pięknie!!! :) jaka wygoda.... :wink:
-
super!!!
ładna,praktyczna kurtka=zadowolona mama
-
-
No to w drogę!! :lol:
Fajnie wyglądacie :thumbs up:
-
Świetnie wygladacie i faktycznie taka kurtka to niezły wynalazek. Gratuluję nabytku :thumbs up:
-
Super, fajnie wyglądacie :D
-
Widzę, że kurtka się sprawdza!
Super wyglądacie!
-
dziekujemy :D :oops:
kurtka sie baaardzo fajnie sprawdza, co prawda Ksawery jest juz samobiezny ale wyjscia na dluzsze spacery odbywaja sie na plecach mamy i grzanie sie we wspolnej kurtce bardzo nam pasuje :)
poza tym w koncu nie musze sie martwic jak Sawcia do samochodu ubrac...po prostu chowam go z przodu pod kurtke :)
no i oczywiscie dla nastepnego chuscioszka bedzie jak znalazl 8)) :baby: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (ten argument przekonal M :twisted: )
-
Świetna ta kurtka. Świetnie tez wyglądacie :)
A mogę zapytać co to za kurtka?
-
robię to samo odprowadzając Kubę do szkoły :lol:
-
hexi, co to za kurtka?
jest super :)
-
Co to za kurtka? bo ja też potrzebująca jakiejś jestem...
-
Mi to wygląda na zwykłą kurtkę z doszytym "miejscem" na dziecko :hmm: ale mogę się mylić
-
Mi wygląda na Suse's Kinder...
-
Świetna kurtka :thumbs up:
-
witbor trafila :thumbs up: :applause:
obrabowalam Vege z kurtki (hanti tez taka ma i wlasnie ogladajac jej zdjecia zamarzylam o takiej...tylko czerwonej ;) )
a tak do samochodu chadzamy :mrgreen:
-
-
hexi przepraszam za moją ignorancję w temacie znajomości kutrek do noszenia :oops:
Śliczna jest ta wasza :thumbs up:
-
kaamal, nie ma za co...w koncu szyjace mamy takie cudenka robia ze dla szwajcarow to tylko komplement ;)
ja jestem beztalencie szyciowe...to korzystam z gotowych rozwiazan :mrgreen: :roll: :lol:
ale ta kurtka jest naprawde fajnie pomyslana, wlacznie z roznymi troczkami ktorymi mozna regulowac stopien opatulenia dziecka na plecach bez zbednej ekwilibrystyki :)
poza tym jest cieplutka i ma odpinany polar, wiec na caly rok sie nadaje... jestem nia zachwycona :) (i nie moge przestac ja chwalic :roll: :lol: )