Od pewnego czasu na swoim komputerze nie widzę gdy wchodzę w temat kiedy ktoś pisał post. Kiedyś to widziałam. Na innym komputerze gdy się logowałam w pracy to widziałam. Czy to kwestia ustawień przeglądarki?
Denerwuje mnie to :(
Wersja do druku
Od pewnego czasu na swoim komputerze nie widzę gdy wchodzę w temat kiedy ktoś pisał post. Kiedyś to widziałam. Na innym komputerze gdy się logowałam w pracy to widziałam. Czy to kwestia ustawień przeglądarki?
Denerwuje mnie to :(
:madkurcze ja tez własnie nie widze daty przy poście
Raczej to jest wina ustawienia przegladarki.
Wiem ze denerwujace, przez jakis czas tez tak mialam.
jak to naprawic?
no własnie mnie też to wkurza, w domu nie widzę, w pracy widze.
podbijam
jak naprawic to ustrojstwo zeby widac było datę napisania postu?
dzieki
To chyba przeglarka...mam explorera od niedawna i tez nic nie widzę, poprzednio na firefoxie wszystko działało bez zarzutu.
To zdecydowanie przeglądarka! - podobnie jak w przypadku niektórych sklepów, o których pisałyśmy.
Zainstaluj FF i zapomnij o problemie! :)
Też tak miałem i wydaje mi się, że pomogło pokombinowanie z Językiem forum. Ustawienia/Zaawansowane ustawienia i na samym dole język forum. Spróbujcie poprzestawiać z polski na Domyślne dla forum, czy z powrotem. Może coś zmieni.
Regarding my own first Submit about this community forum, i must thanks by giving you my personnal collection of greatest Service on The Web for your Social Marketing and advertising. Everybody Possess a Twitter Account, Any Facebook FanPage... Social marketing is very important Today and can enable you to appeal to targeted visitors. This really is my Assortment, Almost all is free!: 1. YouLikeHits: Free Facebook Likes, Twitter Followers, YouTube Views, Digg Followers, StumbleUpon Followers and Website Hits! Join For Free Now 2. TraffUp: Free Websites Hits, Twitters Followers and Retweets. Join For Free Now 3. Twiends: Targeted Twitters Followers by Country & Interets. Join For Free Now BONUS: Get 1000 Free Backlinks just for Sign Up (it's free!) on 247Backlinks You want more Free Backlinks, Traffic, Seo Soft & Service review... All to get max exposure on internet and Search engines, don't forget to Follow Me: My Twitter: twitter.com/buildbacklinks5 My Facebook Page: facebook.com/SeoBacklinksTraffic Thanks, and Happy Link Building and Social Marketing! Best Tips to get Free Traffic and Best Daily Link Building Service
a ja pisałam kilka postów a licznik mój dalej pokazuje 0...dlaczego?
już wiem :duh:
mam nowy komputer i już widzę daty postów :):):)