:)
Wersja do druku
peniskowo :D ... nie mój gust ale fajne 8))
natur by jeszcze obleciał (+jakaś welenka lub jedwabik)....... resztę ninoplemonów mogłabym olać :wink:
1,2 i 5 od prawej mają IMO fajne kolorki.
wiecie co tak patrzę i patrzę może bym sobie nino na jesień sprawiła :twisted: :hide: :hide:
tez tak mowilam,az sie w peniska zamotalam i musze go miec :twisted: ciekawe co moj M na to ;)Cytat:
Zamieszczone przez darijah
pasja, ja Ci tego nie wybacze :evil: :evil: :evil:
Tak, Kobra, tak! Bo to jest zemsta niebios za skuszenie mnie na welne!!! :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez kobra
A mezowi proponuje nie podsuwac skojarzenia, ze to plemniki - ciekawam co wymysli :lol:
Sama z ciekawosci zankietowalabym mojego, ale spi to szkoda mi go budzic :lol:
plemnikami tez Ci zamieszam w glowie :twisted: :twisted: :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez anse
To są peniski? czy plemniki? matko o co kaman, bo okazuje sie ze i ja taką chustę mam w domu :hide:
peniski, plemniki, kazdy widzi to co chce :D
graficy didka mogli mniej wieloznaczny obrazek zrobić ;)
To ja chyba jestem nienormalna bo nie widze ani penisków, ani plemników :hide:Cytat:
Zamieszczone przez kobra
są są, całujące się plemniki :lol:
nożeszfuj!Cytat:
Zamieszczone przez Aneczka
wolę dementorów!
welniane nino to jest dopiero to ;) a z kolorkow to przesliczny jest oczywiscie fiolecik, faux-spring, i rozowo-szare :) To tak tylko z obserwacji, bo na razie wystarczy mi tylko moje krotkie/ kolkowe nino z welna :)
a ja kupie nino farbowane,tak zeby dementorki jak najmniej bylo widac, moze czerwone sie trafi...lubie czerwien :)
jezuuuuu, piekne sa!!!! :love:
Prawda?Cytat:
Zamieszczone przez polaquinha
ja tez bym chetnie przygarneła ten stosik... oj bardzo chetnie :twisted:
a ja wkoncu kupilam niebieskie :hide: trzeba bedzie farbowac :DCytat:
Zamieszczone przez kobra
kiedys tez mnie nie zachwycaly, ale baaaardzo zyskuja przy blizszym poznaniu... wciaz chce strzelic jakas piekna fotke mojej kolkowej welence, ktora pokochalam, ale poki co wrzuce chociaz taka: