-
który ze sklepów?
mamazen, pieluszkarnia, kraina pieluszek, ekomaluch i inne - który z polskich sklepów internetowych z pieluchami najbardziej, ekhm, nadąża? ma częste dostawy, stara się by wszystkie rozmiary były dostępne, ma więcej niż jeden egzemplarz konkretnego wzoru, faktycznie duży wybór, stara się wrzucać co jakiś czas nowości?
-
chyba najwiekszy wybor ma chyba ekomaluch i pieluszkarnia ale i tak pewnie nie wszystko kupisz w jednym sklepie.
a co do nowosci to chyba wszystkie mniej wiecej tak samo.
-
jak dla mnie (nie wiem, jak mamazen, tam chyba stosunkowo najmniejszy wybór) każdy z tych sklepów po równo - jak ostatnio chciałam konkretnych rzeczy, to w każdym rozmiary interesujące mnie tego, co chciałam (a były to w każdym sklepie co innego) były powyprzedawane. Zależy na jaki moment trafisz (przed czy po dostawie), zawsze warto sprawdzać w każdym. No i w każdym chyba pojawiają się jakieś pieluszki, a potem już nie są sprowadzane więcej, każdy próbuje czegoś innego.
-
no i cenowo też się różnią; bo raz w jednym, a raz w drugim są jakieś promocje więc zawsze przed zakupami warto sprawdzić oferty większej ilości sklepów niż jednego
-
Ostatnio kupowałyśmy flipy dla kolezanki i tylko w krainie pieluszek były wszystkie kolorki.Jak z resztą nie wiem.
-
Duży wybór jest też na www.nosidla.com.pl .
-
Moim zadaniem nawiększy wybór jest w Ekomaluchu i Pieluszkarni, zwłaszcza w stacjonarnej Pieluszkarni. Czasem trzeba uzbroić się w cierpliwość i poczekać na dostawę. Prawda,że wszystkiego nie kupi się w jednym sklepie niestety. Pieluszkarnia chyba najszybciej reaguje na nowości.