Biedne maleństwo :wink:
http://lh6.ggpht.com/SABINARADEKZUZI...ypusc_mnie.jpg
Wersja do druku
Biedne maleństwo :wink:
http://lh6.ggpht.com/SABINARADEKZUZI...ypusc_mnie.jpg
to jest KOCIADłO :p
:lool:Cytat:
Zamieszczone przez pasja
ech biedny kotek
nie no, w życiu bym moich sierściuchów w takie cuś nie wrzuciła... pan się chyba bał pazurów dlatego przodem do świata :lol:
mój kot podróżuje w pouchu, ale do takiego cudactwa bym go nie wrzuciła
hanti, a Florian nie protestował na początku? (znaczy sądząc po zdjęciach jest raczej zadowolony)
bo moich reakcji pozytywnej raczej sobie nie wyobrażam.. chociaz faktycznie może w pouchu spróbuję (ze ja na to nie wpadłam jak ich przewoziliśmy do moich rodziców :duh: )
rzufik ja Florka ze schroniska do domu w pouchu wiozłam, więc jemu to się dobrze kojarzy, jak jest chusta to jest bezpieczny, gorzej było przy próbie wpakowania go do kontenera, płakał, rzucał się, aż się zsiusiał ze strachu :cry:
kontener oddałam a jemu zakładam szelki na wypadek gdyby mu odbiło i do chusty :)
no to fakt, patent genialny w jego przypadku :)
moje luzem wieźliśmy z ich całym dobytkiem i mysz (rosyjski niebieski czyli tchórz nad tchórze - płakał pod siedzeniem, ale na rękach by było to samo plus podrapanie mnie, bo on taki już jest)
Oj, biedny kocurek :omg:
biedny, wystraszony kiciuś...
i na dodatek przodem do świata go gamoń wsadził!
:szok:
tez mam kota, ale na wozenie w chuscie bym nie wpadla, dobre dobre
:lol:wsadzę mojego kotka jutro do chusty.. :) ale się ubawiłam :D
aż mi ciarki przeszły po plecach... że kota? że do wisiadła? ...
niektorzy tez chcą "coś" nosic:))) fajne zdj;P choć ciut przerażające;)
moja kotka uwielbia chusty... ale tylko w nich spac :D
Niestety niektórzy nie mają wyobraźni choc pewnie są też takie zwierzaki które są skłonne polubic/przyzwyczaic się do takiego "noszenia" ale dla mnie nie jest to normalne...przesada i mnie to nie smieszy
:lool::lool:
Ale się uśmiałam :)
NIe mam pojęcia jak tam kota wpakowali, ale przypomniało mi się, że widziałam w ulicy sezamkowej albo w Elmo pudla w takim wisidełku przodem do świata.
MOże to są jakieś spewcjalne, szyte dla domowych kudłaczy?
Taka mini seria jakegoś popularnego wisidła?