o co chodzi z tą aukcją?! :omg:
http://allegro.pl/chusta-wiazana-tka...681051325.html
Wersja do druku
o co chodzi z tą aukcją?! :omg:
http://allegro.pl/chusta-wiazana-tka...681051325.html
Kochana Tetro a nie Tetra (nie mylić z tetrą pieluchową)
Zapowiada się fajnie. Droga trochę ale mam na nią ochotę. Konsultowana przez fachowych doradców więc powinna być ok:)
Nie tetra, tylko Tetro :D Ciekawa ta chusta, chętnie bym pomacała :D
I fajnie te ogony wyglądają.
już poprawiłam :hide:
mnie nurtuje czy to faktycznie splot sk... czy zna ktoś producenta? może da się go namówić na wysłanie sztuki na testy?
tetro to chyba zna wiekszosc osob na forum ;)
wejdz na strone chusta.pl
ehh cobra... wpisz sobie tetro w szukaja. producent znany mocno na forum od dawien dawna...
no ja wiem, ale znać stronę (notabene pierwszą na którą w życiu trafiłam, gdy szukałam czegoś o chustach do noszenia dzieci :ninja:) a znać na tyle, żeby namówić na testy to inna inszość :twisted:
Hej hej, kochana Kingo jeśli to czytasz, czy zechcesz podesłać nam jedną na testy?
Ja się piszę koniecznie :mrgreen:
chustę miałam okazję macać już dwukrotnie :)
testowa się niedługo pojawi:thumbs up:
splot skośnokrzyżowy, choć nie widać "gołym" okiem
bardzo mechata, taki puszek ją powleka, ze trudno dostrzec splot, który jest bardzo zwarty i drobniutki
ładnie pracuje
o no widzisz, o to mi chodziło, bo ja też na przykłąd "znam" natibaby ale nie na tyle, zeby zadzwonić do Natalii i powiedzieć "wrzuć dziewczyno chustę na testy, proszę" :ninja: :mrgreen:
no to ja sie kolejkuję do testów :)
1. Cobra :p
no ja bez testow nie zakupie bo boje sie ze moze bardzo gryzc
to czekamy :)
a właśnie, Olu, czy wiesz moze z jakiej jest wełny? Bo zadałam pytanie przez allegro ale pewnie najwcześniej w poniedziałek dostanę odpowiedź. Dla mnie to ważne czy to merynos, alpaka, szetland, angora, moher czy kaszmir... :ninja:
ladna chusta :) chetnie bym potestowala wyglada swietnie i ten ogon.
No właśnie miałam uderzac do producenta, ale dobrze, że jest szansa na pojawienie się ich w testach. To ja też kolejkuję po Cobrze :-)
1.Cobra
2. Vernea
No ciekawa jestem bardzo bo droga ta chusta. Mam ciężkie dzieci chętne do współpracy, więc testerzy są :-) A jeszcze Dusia się wypowie w języku ludzkim czy jej ta wełenka nie będzie podgryzać.
O jaaa, super!
I ja staję do testów, jesli kolejka się tworzy :D
no to i ja do kolejki stane
1.Cobra
2. Vernea
3. malutk_a
To i ja do kolejki... jeśli to kolejka
1.Cobra
2. Vernea
3. malutk_a
4. Basinda
1.Cobra
2. Vernea
3. malutk_a
4. Paprotka
5. Basinda
(Basinda, mogę się wtrynić niegrzecznie przed Ciebie? :> Pisałam już wcześńiej, że kolejkuję, teraz tylko skopiowałam listę :> ale jak co, to mnie przesuń :) )
to ja proszę za Basindą :) i dla reszty Koszalina miejsca klepię :)
1.Cobra
2. Vernea
3. malutk_a
4. Paprotka
5. Basinda
6. Iwka
7. gouraanga
8. mamuchap
9. moniska