http://www.youtube.com/watch?v=vGLWa...eature=related
prosze o kometarze!!! ale tak chyba nie wolno nosic dzieci!! :/
Wersja do druku
http://www.youtube.com/watch?v=vGLWa...eature=related
prosze o kometarze!!! ale tak chyba nie wolno nosic dzieci!! :/
:duh: jeszcze go na brzuchu zawiązała
Żeby to był jedyny taki film w necie...
A tak BTW to świetnie przerobiony MT na wisiadło, ludzie mają inwencję. No i ten sposób przytrzymania pasa brodą, bajka :duh:
to jest jakies miękkie wisiadło ? :hmm:
ona to zawiaza na kokardke i wsadzila w kieszonke w zasiegu reki dziecka, moj Ignas bardzo szybko by te sznureczki znalaz pociagnal raz dwa i wyladowal glowa na glebie, cos okropnego!!!
słabo mi
pasy tez typowo wisiadłowe
Masakra jakaś, ale po prawej stronie jest lista i dużo więcej takich kwiatkow, ehhh:duh:
nie ogladam bo plecy bolą od patrzenia
Właściwie nic nowego. W necie na prawdę takich kwiatków jest pełno, również na stronach co po niektórych producentów.
:duh::shock::shock:
Inwencja twórcza ludzi mnie przerasta...
Wisiadło-MT...
napewno musi mu byc wygodnie zwisac tak...i sznureczki w kieszonce, to nawet moje 5 miesieczne dziecko by znalazlo...
masakra... te filniki z boku są właśnie straszne! Jedna jak pokazała się z boku to dziecko pięknie "wyprostowane" aż w drugą stronę... Plecy będą zdrowe, nie ma co!
ała...
boszzz jak wiązała te pasy na brzuszku dziecka to mnie ciarki przeszły:duh: litości
Co to za chłam? To żaden mietek, wąski specjalnie wycięty panel między nóżkami, sznurki do zawiązania, aż mnie zabolało jak przeciągała te paseczki po plecach. Do tego ten biedny maluch nie dość że przodem do świata to jeszcze ze sznurkiem wokół brzuszka. A jak brodą trzymała te sznurki to się zastanawiałam kiedy ten dzieciak jej fiknie. Ale świata nie zbawimy, od cholery tego w sieci... :mad
jak na takie "cuda" patrzę, to :mad:
To juz chyba lepiej w wisiadle- w końcu jest "dostosowane" do noszenia przodem w przeciwieństwie do mietka.
Niestety to tez jest efekt popularności chust- z jednej strony chusty są modne a z drugiej niektórzy po prostu muszą nosic dziecko twarza do swiata. Nie pomyslą że szkodzą, za to ładnie to wygląda.
słabo mi się zrobiło. Coś ten mietek wycięty bardzo w kroku, o wiązaniu nawet nie wspomnę, podparcia dla pupci niet
Normalnie brak słów. Babeczka zaprezentowała raczej sposób skrzywdzenia i okaleczenia dziecka niż sposób wiązania. :thumbs down: