-
Kij w mrowisko, czyli najbrzydsza chusta
Każda z nas ma swoje miłości chustowe: spełnione i te tylko w sferze marzeń. Ja jednak chcę Was zapytać o to, która chusta jest według Was najbrzydsza, której nie chciałbyście nawet za darmo? Jednocześnie bardzo proszę o podejście do tematu z humorem, bez obrazy, bo wiadomo, że to, co dla jednego jest koszmarkiem, dla innego będzie cudem. Jeśli już była taki wątek, przepraszam za dubel i proszę o linka.
No to zaczynam. Dla mnie chustą, z którą zupełnie mi nie po drodze jest Didymos Katja. Według mnie zestawienie kolorystyczne totalnie od czapy. A jakie są wasze antytypy?
-
Re: Kij w mrowisko, czyli najbrzydsza chusta
konopie na pierwszym miejscu,miękkie czy twarde-nieważne,w oryginale okropne 8))
i wszystkie chusty z różem,niezależnie od firmy.
-
E-tam, nie ma takiej, której nie chciałabym za darmo ;-)
Mi nie podobają się standardy Didymosa, kompletnie.
I elipsy, szczególnie czarne, i chmurki.
-
Ja powtórzę za lynette - jeszcze żadna chusta nie wydawała mi sie brzydsza niż Katja. Ale gdyby dawali za darmo... :twisted:
-
:twisted:
Masa jest takich chust.
Nie podobają mi się grobowe granaty różnych chust (w ogóle niebieski jakoś mi nie pasi, nie wiem czemu ich tyle jest)
Nie chcę chusty w peniski (nino), misie, chmurki....
Nie lubię chust nudnych (Leo głównie - podobno tak fajnie nosi a takie kiepskie kolory...)
Okropne są biało-jakieś standardy didka.
Róże totalnie nie dla nas. Chyba na pierwszym miejscu tej listy jest landrynkowy-barbie-majtki róż hoppa.
Jak coś mi jeszcze przyjdzie do głowy to napiszę :)
-
był kiedyś podobny wątek, ale nie mogę go znaleźć :evil:
podzielam gusta wielu osób z tamtego archiwalnego wątku- nie podobają
MI SIĘ MISIE :mrgreen: i inne chmurki
a z girasolków to Malwa mnie wykręca, no nie mogę się do niej przekonać, nawet nazwa kwiatowa jej nie pomogła :dunno:
-
nie lubie papryki BB.
nie lubie nino, pawi i generalnie indio (chyba ze farbowane).
nie podobaja mi sie rozowo-zielone elipsy.
w ogole ani zielenie ani czyste roze mi nie leza.
i jeszcze nie lubie katji i anny.
chyba wszystkie. chyba :)
ale gdyby za darmo dawali albo w lumpeksie bym znalazla, to bym brala i nie zwazala na antypatie :hide:
-
mam!!!
wiedziałam,że już wszystko oplotkowałyśmy :lol: :
viewtopic.php?f=3&t=5054&start=0&st=0&sk=t&sd=a&hi lit=misie+chmurki+szkieletki
spójrzcie na cały link (co wpisałam w wyszukiwarce 8)) :lol: )
-
sprawdziłam sobie tą Katję, bo ja to niewiele chust widziałam na oczy i faktycznie - wygląda jak z cepelii :shock:
Różowe też nie baudzo dla mnie :/
Choć ja to niewiele chust widziałam na oczy ;) (jeszcze :D)
-
Cytat:
Zamieszczone przez magda1980
Magda debesciara :lool:
ok, jak szczerze to szczerze -papryczka mi nie pasi ( i tez nie rozumiem czemu podbila serca tak wielu osob? )
Poza tym - Katja 8))
Ale to sie zmienia u mnie przynajmniej i kto wie? Moze za Katje dam sie pokroic (jak kiedys Hanti za krokusa :wink: )
-
Cytat:
Zamieszczone przez wegielek
nie lubie papryki BB.
nie lubie nino, pawi i generalnie indio (chyba ze farbowane).
nie podobaja mi sie rozowo-zielone elipsy.
w ogole ani zielenie ani czyste roze mi nie leza.
i jeszcze nie lubie katji i anny.
chyba wszystkie. chyba :)
ale gdyby za darmo dawali albo w lumpeksie bym znalazla, to bym brala i nie zwazala na antypatie :hide:
ps. ale np za BB fruit coctail dalabym sie pokroic, za czaerwone fale tez, i za flaminga rowniez.
-
Nie wiem, na pewno w kratkę i moro. Z bardzo cieniutkimi paseczkami też raczej nie. Różowej też raczej nie, chyba, że dla córeczki, lalkową. Znaki zodiaku. Chyba tyle- chociaż za darmo mogłabym wziąć taką, która mi się nie podoba i się z kimś wymienić ;)
-
Są w zasadzie tylko dwie, których naprawdę bym nie wzięła nie tylko za darmo ale nawet za dopłatą - pawie (koszmarne, im dłużej na nie patrzę tym bardziej mi się nie podobają;) ) i Inka :)
-
Pawie.
I ta bebina w kratkę.
edit: zamiast bebina napisałam babylonia :oops:
-
za darmo nawet nie wzięłabym inki, katji, co jeszcze musze sobie przypomnieć :wink:
-
niemal wszystkie indio
bebina kraciasta brrr....
-
Żółto-zielona Bebina. Fuj. Didymos Laura trochę mniejsze fuj. Nie przepadam też za indio poza szmaragdem i rubinem i za pawiami.
-
heh, wzmiankowana w prawie każdym poście Katja to moja mała miłość... i BB papryczka:)
to prawda, ze o gustach się nie dyskutuje :D :D
za nic w życiu bebiny w kratkę i różów i plemników.
-
Większość indio (wszystkie blado-majtkowe), nino, inka - te na 100%.
Powoli przekonuję się do jednokolorowych chust, które jeszcze niedawno zaliczałam do najbrzydszych, ale na razie ciągle pasiaki na topie (z Katją na czele ;)).
-
hopka florki bym nawet za darmo nie wzieła.