Jakbyście ją miały porównać np do hoppa albo do grecji z wełną np? Albo do leosia?
Wersja do druku
Jakbyście ją miały porównać np do hoppa albo do grecji z wełną np? Albo do leosia?
cieńsza od grecji wełnianej, zdecydowanie mniej grzeje, choć i tak ściśle tkana. Bardziej jak stare pasiaki nati
Nie miałam hopka ani leo ale dla mnie była podobnej grubości choć sztywniejsza od neobulle.
Oj lana lanie nie jest równa... Zdecydowanie inna niż leoś i wełniana greczynka. Miałam lanę aqua i mam olive. Aqua zdecydowanie grubsza, olive gładka, miękka. A złamana jest flanelkowata.
zależy od lany. macałam chyba ze 3 i każda była inna. aqua straszliwie gruba, vanille mięciutka i raczej cienka...
mam solarę i jak dla mnie grubość porównywalna ze storczem, jest cieńsza od wełnianej grecji; w każdym razie o ile leoś wg Ciebie się nadaje, to i solara by się nadała (ja noszę proste plecaki). No ale - jak piszą dziewczyny - lana lanie nierówna. A, grubość porównywalna z moim osobistym leosiem, nie wiem, czy one wszystkie (starsze nowe etc) są takie same, bo do nośności i miękkości opinie są nieco podzielone.
zgodnie z tendencja taka, ze wszystko schodzi na psy, im nowsza, tym ciensza
o lane z kt roku zapytowujesz?
hej,
ja mam lane tattoo szwajcarską (był o tym watek, że są z niemiec i szwajcarskie i to są dwie zupełnie inne firmy niemające ze sąobą nic wspólnego prócz nazwy i tego że robią chusty :) ) w porównaniu do leosia caffe jest grubsza i bardziej zbita.