Jeżeli chcesz pomóc, napisz jakie chusty możesz pokazać i z jakimi wiązaniami możesz pomóc. :D
Jeżeli potrzebujesz pomocy, daj znać! :wink:
Wersja do druku
Jeżeli chcesz pomóc, napisz jakie chusty możesz pokazać i z jakimi wiązaniami możesz pomóc. :D
Jeżeli potrzebujesz pomocy, daj znać! :wink:
Nie wiem, na ile moge pomoc. Mam poki co tylko jedna chuste (4,70, nesthaekchen), ale zamierzam sie kupna kolejnej (didka), jak juz nabede, dam znac. Sama ciagle sie ucze, ale jestem calkowita fascynatka chust, wiec chetnie przekonam niedowiarka, pomoge przy pierwszych probach. :D
witam !
jestem tu zupelnie nowa,zarazona chustomania przez kolezanke :D udalo jej sie !
moze jakies spotkanie .
jestem z Lubina i zapraszam do mnie :)
Hej :) Mieszkam w Legnicy ale od czasu do czasu bywam w Lubinie :)
to zapraszam do mnie :)
To i ja się wkońcu dopiszę :) chociaż jestem bardzo niedoświadczona i noszę tylko w elastyku narazie, posiadam również manduce i mam nadzieję przekonać się do tkanej choć pierwsze próby nie wypadły najlepiej :)
Coś mało w Legnicy chustonoszek, jak narazie spotykam tu i tam tylko dominikę :) pozdrawiam
Hihihi
I ja z Legnicy no już teraz zbardziej z Lubina i mam Mai Taja od Gosi Nubik
witam
jestem z siemianowic ale gdzieś w połowie sierpnia będę w Lubinie (u teściowej)
jestem tez początkującą chutonoszką 'mam Nati tkaną ale narazie lezy w szafie bo czekam na jakies przeszkolenie
także jakby była możliwośc to chętnie bym się spotkała z wami gdzieś w Lubinie w ramach zabicia czasu :)
Witajcie,
za eksperta się nie uważam ale na plotuchy jestem chętna. Jestem z Lubina. Nosimy się nieco ponad 4 miesiące.
pozdrawiam serdecznie
Sylwia
no to fajnie byłoby się spotkac na ploty :)
sylwia a skąd jesteś dokładniej z Lubina ja będę na Przylesiu
Zapraszamy zapraszamy
Ja tez mieszkam od kilku lat w Lubinie i to właśnie na Przylesiu
Skrobnełam PW
ja też jestem z Legnicy i chętna na plotuchy bo chociaż mam kółkową i tkaną to jestem zieleniak, tylko jedno wiązanie uprawiam póki co;) zapraszam do mnie gdyby któraś miała ochotę na spacerek albo ciacho z inną chustowariatką;)
Witajcie :) Jestem z Jawora,20 km od Legnicy. Noszę mojego dziecia od urodzenia, mam chustę tkaną bebelulu. Wiązałam w kołyskę, teraz wiążę 2X, kangurka, na biodrze i ostatnio plecaczek :) Pomogę jak mogę i bardzo chętnie się spotkam:) Noszę moje mlode gdzie się da, także w domu. Zapraszam do mnie jesli ktoś będzie przejazdem :) i rzucam hasło spotkania w Legnicy ;)
ja chętna na spotkanie w Legnicy, zapraszam na pogaduchy;)
a może jednak Lubin się zmobilizuje :ninja:
B.szczelna pracujesz czy masz czas wolny nienormowany? ;) Bo ja mam zawód wolny i mogę umówić się każdego dnia, choć najbardziej pasują mi godziny przedpołudniowe. Nie jestem zmotoryzowna, musiałabym dojechać busem lub kolejką.
i ja chętna i ja :)
robim robim :) ale ja w pracy przed południowo :/ no chyba ze jakas choroba sie przyplacze znów ;D
OT nie moge CI na gg odpisac a do mnie dochodzi :/
to ja wole Was zdrowe po południu;D