Jeżeli chcesz pomóc, napisz jakie chusty możesz pokazać i z jakimi wiązaniami możesz pomóc. :D
Jeżeli potrzebujesz pomocy, daj znać! :wink:
Wersja do druku
Jeżeli chcesz pomóc, napisz jakie chusty możesz pokazać i z jakimi wiązaniami możesz pomóc. :D
Jeżeli potrzebujesz pomocy, daj znać! :wink:
Widzę, że jestem sama w tej stronie świata :( , no cóż i tak bywa.
Właśnie nabyła nati, bo do tej pory moje szczęście, już 7 miesięczne, nosiłam w samoróbce, która nawet się sprawdzała prócz dłuższych wypadów.
Moja kluska jednak tak polubiła tą plątaninę, że postanowiłam to zmienić dla naszej wspólnej wygody.
Czekam zatem na mamy z mojej trony świata :lol:
:op: kukurydza :?:
A to czemu :?:
:lol: miałam nadzieję że sama napiszesz czemu. W końcu to Twój nick. No
Sorry teraz dopiero zobaczyłam :shock:, ale ze minie sierotka marysia :oops:
Zgłaszam się jako dojeżdżająca do Słupska :) Wysyłam info na pw.
Osoby, które dotąd się nie ujawniły niech zgłaszają się do mnie na pw.
Razem coś ustalimy :)
Widzę, że mój off topic się rozwija :wink:
Fajnie będzie w końcu poznać jakieś bardzie zaawansowane chustomamy, które zweryfikują mój domorosły warsztat :D
To ja tez jako dojeżdżająca od czasu do czasu do Słupska się zgłaszam :) ostatnio niestety coraz rzadziej, ale kto wie :)
To i ja się do słupszczanek dopiszę. Mam chustę od 4 dni i dopiero ćwiczę wiązania - wczoraj już poszłyśmy z moją Leną zachustowane do miasta :)
O jakże się cieszę niesłychanie, że jest ktoś ze Słupska, myślałam, że jestem sama :lol:
Ćwicz i chodź jak najczęściej, może się spotkamy :jump:
Oczywiście nie chciałam urazić słupszczanek "dojeżdżających" :?
Mam nadzieję, że mi wybaczycie! :wink:
Ze względu na przenosiny forum, nie było możliwości poinformowania o spotkaniu w Słupsku, które się odbyło w sobotę 26. Wrzuciłam info tylko na gazetowym forum.
Intensywnie było :) Fotki podeślę jak podładuję baterie, bo padły mi zarówno w komórce, jak i w aparacie. Dziękuję organizatorce Oli i pozostałym uczestniczkom za spotkanko :)
Dodam, że następnego dnia zamotana w chuście córka ściągała spojrzenia na deptaku w Ustce i Dolinie Charlotty :) Przepięknie tam jest.
dziewczyny,potrzebuję osoby ze Słupska pomocnej w doradzeniu i pokazaniu lub namiarów na spotkania dla przyszłej chustomamy z tego miasta.
no,dziewczęta,nikt nie pomoże?
Ja tutaj prawie nie zaglądam :roll:
Jak coś to pomogę
Ja też słupszczanka z pochodzenia, a obecnie dojezdna. Chętnie bym spotkała się z mamami chustującymi w Słupsku :D
O :!:
To koniecznie daj znać, jak będziesz planowała wizytę w Słupsku :)
Właśnie jutro będziemy jechać :D może uda mi się zostać na kolejny tydzień :D tylko z dostępem do netu będzie kiepsko, bo rodzice nie mają, będę musiała korzystać u teściów.
Gdyby Ci się udało dostać do netu, to poślij mi PW, może na jakąś kawkę się umówimy :mrgreen: