Co to za nosidło? Trochę małe to dziecko w nim...
Wcześniej była chusta, teraz nosidło - całkiem fajnie...
http://vod.onet.pl/usta-usta,usta-us...4,odcinek.html
Wersja do druku
Co to za nosidło? Trochę małe to dziecko w nim...
Wcześniej była chusta, teraz nosidło - całkiem fajnie...
http://vod.onet.pl/usta-usta,usta-us...4,odcinek.html
Cokolwiek by to nie było mnie się nie podoba...
właśnie nie wiem, czy to nosidło czy wisiadło. Ale fajnie, że pokazują, że dzieci można nosić - i dobrze, że nie przodem do świata:)
szkoda że Adam nie chce żeby Leo spał z nimi w łóżku :mrgreen:
właśnie:)
to jakaś sztywniacha jest, trochę szersze wisiadło.. buuu szkoda...
Mnie to wygląda jak "ergonomik" womarowy.
ludzie, przecież to klasyczny womar. jak ktos się przyjrzy to widac że jest materiał pomiedzy serialowym Adamem a dzieckiem...
Sztywne to jakieś. I Dziecko odstaje. Ja nie like it.
I nie podoba mi się ten motyw jako to wspólne spanie z Dzieciem niszczy związek itp.
niestety kolejny product placement firmy Womar, szkoda, że to w moim ulubionym serialu :(
Szkoda, ze Wilczak nie wtrącił swoich trzech groszy...sam przecież nosił bliźniaki w chuście .
Oni wszyscy poubierania na długi rękaw a dziecko z gołymi nogami, ale żadna babcia by się nie przyczepiła, grunt że czapka z nausznikami (hihihi)
macie rację - to "ergonomik" womara:( Swoja drogą niezłą kase chyba mają na promocję, bo co rusz gdzieś ich produkty widać.
Ja nie znam się, ale wg mnie to wieszadło. Mam wrażenie, że nóżki obijają się w trakcie chodzenia rodzica.
Wspólne spanie pokazane było bardzo tendencyjnie. Zupełnie jakby pojawienie się dziecka zmieniało tylko podejście matki. A ojciec dalej myśli tylko o seksie.
Wstawki z "przerośniętym niemowlakiem" były niesmaczne.
Niekoniecznie wie, że wisiadło jest niedobre skoro nosił w chuście. na fejsbuku widziałam wiele mam, które noszą w chustach i te same mamy noszą też w najbardziej znanym wisiadle BB. Także pewnie wiele osób nie ma świadomości że chusty i nosidła ergo to nie wisiadła. Dla nich to samo niestety :(
Jezeli na koncu odcinka, po napisach (nie wiem, dopiero jutro w TV ogladniemy z mezem wspolnie) nie ma info, ze womar jest firma sponsorujaca program, to nie jest to product placemant. Takie sa przepisy w Polsce. Np. Apart widac na kazdym kroku w serialach TVNu, ale zawsze na koncu jest, ze sa partnerami czy cos takiego.
w Majce tez kiedys byla chusta, mega niedociganieta, jakas taka sztywna, masakra. Takze mi sie wydaje, ze to juz zalezy od producentow. Wpisali nosidlo w google i womar im wyskoczyl. Zazwyczaj od takiej roboty sa studenci/stazysci, ktorzy nie wydaje mi sie, zeby mieli jakiekolwiek pojecie o tym co to wisiadlo/nosidlo.
to ciekawe, że we wcześniejszych odcinak pojawiła sie chusta storenwiege!!! więc zupełnie nie rozumiem. od tej roboty też byli studenci?