-
MT Palm&Pond- dla kogo?
Zna ktoś tą firmę?
Dla jakiego dziecka przeznaczony jest ten MT.
Ma 50 cm wysokości i 36 szerokości.
Albo ja nie umiem mierzyć albo moje dzieci jakieś nie foremne.
Młodszy ma rozstaw nóżek 15cm, wysokość 40cm
Starszak 30 cm i 60 cm.
Czy mogę nosić któregokolwiek w tym MT?
-
A jak mierzyłaś ten rozstaw - bo coś malutko Ci wyszło ;)
Młodszy jeszcze ciut za mały na MT. Dla ponad dwulatków zwykle MT powyżej 40 paru centymetrów panele mają.
-
Wiem że mały jeszcze za mały ale tak orientacyjnie go zmierzyłam.
No wydaje mi się że dobrze mierzyłam.
Posadziłam go na stole , rozłozyłam nogi dośc szeroko i linijkę włożyłam między kolana no i wyszło 30 cm:confused:
Mi raczej zależy na młodszym i zastanawiam się kiedy on osiągnie rozstaw 36 cm skoro starszak jeszcze nie ma według moich obliczeń.
Ile musi mieć rozstawu by go do tego wrzucić.
Pytam tak na przyszłość.
-
No na moje oko, to coś nie tak z tymi pomiarami.
Powinnaś dziecko zamotać najlepiej w kieszonkę lub 2x i wtedy zmierzyć rozstaw nóżek od jednego podkolanka do drugiego. Na bank wyjdzie Ci więcej ;)
Te 36 cm to zależy od dziecka ale 6 - 8 - miesięczniak pownien się łapać.
-
wrzuc ich w chuste i wtedy zmierz rozstaw nozek - tak najprosciej i najdokladniej to zrobisz.
moge Ci zmierzyc mojego MT - on taki z mniejszych jest, Franka nosilam w nim jak mial okolo poltora roku (ale wtedy to juz byl troche przymalawy na niego - no i f. drobny raczej byl). ale to dopiero jutro, bo MT gdzies w szafie jest, a chlopaki juz spia.
edit: rowno z myrra pisalam :)
-
-
mierze (dziecie laskawie pozwolilo mi pozyczyc sobie jego metr ;))
MT by melkaj
szerokosc przy samym pasie - 40 cm, on lekko wyciety jest, realna szerokosc (tam gdzie nozki zazwyczaj bywaja) - 35 cm
panel (bez pasa i bez kapturka) - 40 cm
franek jak pisalam byl raczej niski i drobny jak na swoj wiek (okolice 25 centyla). poltoraroczny fran wchodzil w MT na styk (tzn. panel przestal byc pod kolankami).
-
Rozstaw mierzysz jadąc metrem przez dupkę :D
A weź no podlinkuj co to za jeden...
A o mietki wszelakie pytaj dankin-82 ;)
-
Sorki że dopiero teraz ale jakoś umknął mi ten wątek.
To taki jest
http://cgi.ebay.co.uk/Beautiful-Mei-...#ht_1375wt_905
A z tym mierzeniem to dałam ciała.
Przecież dupsko płąskie nie jest a ja po lini prostej mierzyłam.:duh:
-
ten mt będzie dobry na mniejszego ale na starszaka już za mały. generalnie macie jeszcze czas do niego i za chwilkę dopiero będzie dobry; fajnie poszukac dwurozmiarowe nosidło, zawsze to dwójka może byc w nim noszona ;)
OT Mayka heheh dzięki ale ja specem nie jestem, po prostu mam świta na punkcie mieciów :hide:
-
Kupilam okazyjnie, jest w drodze :) jakies nowe opinie macie moze?