Oszalalam na punkcie starych, fredzlastych Indio i przekopuje eBaya w poszukiwaniu takowych. Jedno juz nabylam, dwa kolejne licytuje. Niech mnie ktos powstrzyma!!!
Wersja do druku
Oszalalam na punkcie starych, fredzlastych Indio i przekopuje eBaya w poszukiwaniu takowych. Jedno juz nabylam, dwa kolejne licytuje. Niech mnie ktos powstrzyma!!!
:lool:
kolekcjonowac zaczniesz, czy kolejny chuścioch w baaardzo niedalekich planach? :)
Petisu, przywołuję Cię do porządku ;)
A serio to gratuluję bo wiem jak fajnie poczuć adrenalinkę pod koniec licytacji :) O fotki się uśmiecham :)
uspokoj sie ;) przywoluje Cie do porzadku :!:
adrianna-p-no w planach jak najbardziej. :)
Zdjecia bede pokazywac, bo to conajmniej polowa frajdy. :d
a ja cie nie przywoluje :)
co wiecej, poprosze, zebys sie kiedys z fredzlastymi wybrala do poznania :D
ja tez nie przywoluje i czekam jak Ci sie ktores znudzi ;) Czy to ten stary standard moze?
W kazdym badz razie gratulacje i milego licytowania! trzymamy kciuki :)
Nikt Cię nie powstrzyma :twisted:
Wszystkie liczymy na to, że Ci się kiedyś znudzą i wystawisz je na sprzedaż :twisted:
Nie znudza mi sie na pewno, ale mysle, ze kupie drugiego tiefblaua i zobacze ktory fajniejszy ;).
To nie stare standardy, a szkoda, te chodza baaaardzo drogo za to niestety.
Acha, fredzle oczywiscie doszywane. :D
mam 2gie :D
3cia
Petisu nieźle się rozpędziłaś :lol:
Teraz to już na pewno nikt Cię nie powstrzyma, bo czymże jest mrówka naprzeciw pociągu :wink:
Ja też czekam na fotki i zazdroszczą, ze możesz sobie tak szaleć.
No pochwal się chociaż jakimś opisem dokładniejszym póki chust nie dostaniesz :) - to wszystko krótkie są?
Wszystkie krotkie. Indio tiefblau z doszywanymi fredzlami (licytuje jeszcze jedno...), Lisa z fredzlami i Eva z fredzlami. Wszystkie 1 lub 2.
Czego nie pokocham, bede sprzedawac.
uff... 1czy 2 to sobie nawet na głowie nie dałabym rady zawiązać ;-)Cytat:
Zamieszczone przez petisu
A 1 to ile?
( na stronie didymosa znalazłam wymiary 2, ale 1 już nie)... ale i tak bym bioder sobie chyba nie dała rady obwiązać ;-)
1 to 160-170cm Przynajmniej powinno byc tyle. I oj barrbarro, chyba przesadzacie kolezanko. :p
z takiej długości fajna kółkowa wychodzi :)Cytat:
Zamieszczone przez petisu
ps. świadomie profanuję archeologiczne indio :)
Ktore, ktore?