ojej, jak dziwnie
tak bardzo inaczej i kolorowo i wogóle tak zupełnie po nowemu
jeszcze nie umiem ocenic czy mi sie podoba
jestem wzrokowcem, wiec niestety musze nauczyc sie wszystkiego od nowa
Wersja do druku
ojej, jak dziwnie
tak bardzo inaczej i kolorowo i wogóle tak zupełnie po nowemu
jeszcze nie umiem ocenic czy mi sie podoba
jestem wzrokowcem, wiec niestety musze nauczyc sie wszystkiego od nowa
nooooooooo trzeba przyznać,że zmiana jest radykalna!
takie przedwiosenne odświeżenie:)
szkoda, że pierwsza strona frontowa nie jest po polsku :(
oj tam oj tam
Strona fortowa instaluje sie wszystkim tak samo, wiec obecny wyglad poza jedna nasza zmiana jest standartowa demonstracja jak to ew moze wygladac.
Na razie nie dzialaja na niej polskie litery i generalnie jest to dla nas nowosc.
W kazdym razie, w perspektywie bedzie ona oczywiscie po polsku i z zawartoscia zwiazana z forum.
A mnie sie podoba:D i rzeczywiscie wiosnowo sie zrobilo, dziekuje! Tylko frontowa jakas taka malo przejrzysta sie zrobila i pierwsze co sie mi rzuca na oczy, to to, kto jest modkiem w jakim dziale (wazne, aczkolwiek nie najwazniejsze zagadnienie dla mnie:p ).
hmm mnie sie nie podoba ze forum jest w ramce, lubie jak jest rozciagniete na cala strone
Fajnie, tylko blado strasznie.
Mnie się podoba:D
Fajnie wygląda.
Zresztą to któraś z kolei zmiana forum i tą też przeżyję;)
nie podoba mi się. blado i niewyraźnie.
ale nie marudzę, wyrażam tylko swoje zdanie :)
pewnie się przyzwyczaję niedługo ;)
Mi się bardzo poboba - tak ładnie - romantycznie bym powiedziała
A o co chodzi w końcu z tymi blogami?? Jest to gdzieś wyjaśnione??
no mi też jakoś nie bardzo się podoba ;/ za blado jak dla mnie zdecydowanie, nic nie widze :twisted: wcześniej w tym względzie było idealnie.
Nie można czcionkom troszkę więcej wyrazistości/intensywności dodac? Tak by człowiek wzroku nie musiał wytężac :ninja:
Ramek też nie bardzo lubię ale to już nie problem
ale tu fajnie ;)
trzeba sie będzie pdp nowa przyzwyczaić ale wyglada ok. no moze troszke za blado
Ale marudzicie - jest cudnie i wiosennie :)
Ależ zmiany! Teraz jest zupełnie inaczej :D Nawet nie wiem lepiej, czy gorzej, trzeba się przyzwyczaić :) Ale ogólnie fajny pomysł :)
O jaaaaaaaaaaaa...a m isię podoba!!! kapitalne kolorki!!!!!!!!!! :) idę sie tu jakoś odnaleźć w nowosciach!!! Wow! brawo Jazoo i 3oko!!