http://pomponik.pl/galerie/pomponik-gal ... e,856763,4
Wersja do druku
:evil: czasem zastanawiam sie czy osoby korzystajace z takich nosidelek przez chwile nawet nie mysla ze dziecku jest niewygodnie? przeciez wystarczy odrobina wyobrazni
Pamiętam, jak Martna była jeszcze w ciązy trwała tu na forum dyskusja, o zachustowaniu jej. Jak widać nie wyszło.
właśnie to samo chciałam napisaćCytat:
Zamieszczone przez sabciass
szkoda...
może chusta za mało "sportowo" wygląda...:-(
ale okropne nosidlo :? czytalyscie komentarze, dostalo jej sie za to
ojej, strasznie to wyglada:(
no przecież nie od obcych :lol: :lol: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez kobra
ale to dzecko na kazdym zdjeciu wyglada tak samo!!!
dziecko jest cudowne (wiem bo spotykamy sie na tych samych zajęciach ) a jak ja sie już zachustuję porządnie to może i Martynę się uda namówić :)
treść postu jako obraźliwa i mająca niewiele wspólnego z dyskusją została usunięta, przez moda-mohera czyli hanti :D
A może koleżanka najpierw by się przedstawiła, a nie pierwszy post i od razu z pretensjami do całego świata. Z reguły nie piszę w watkach zaczepnych ale twój post podniósł mi ciśnienie z samego rana. Więcej luzu kobieto. A w berecie nie chodzę-wole czapki :) BTW może źle zawiązana była dlatego płakała?
A i jeszcze jedno, jak bys spedziła na tym forum trochę czasu to bys sama zobaczyła że nie TYLKO o chustach gadamy
ło, a co to :omg: ?Cytat:
Zamieszczone przez jorg
Hej mamy pierwszego trolla :fire: No nareszcie, bo już się martwiłam, że to nasze forum jakieś nie ten teges...
Jorg! Zły humor z rana cz może jakieś kompleksy?
Czyżby sama pani Martyna zaszczyciła nas swoją obecnością? :twisted:
:lool: :hello: witaj :twisted:
:lool: :lool: :lool:Cytat:
Zamieszczone przez sabciass
ciii moherki i do szmat wracac! :twisted: :lool: :lool: :lool: