:omg:
pykałam pilotem, i wypykałam TV trwam. W programie był elastyk, plecak z tkanej i pieluchy wielo. :thumbs up:
Wersja do druku
:omg:
pykałam pilotem, i wypykałam TV trwam. W programie był elastyk, plecak z tkanej i pieluchy wielo. :thumbs up:
Wow! Na Trwam...? zmieniają profil, czy co...? :D
moze uspokajaja starszych ludzi co by im ofiarodawcy za zawał nie popadali jak zobaczą wnuczke z prawnukiew chuście
słyszałam o tym, ale nigdy nie widziałam, bo.. kurczę... skąd wiadomo, czy ma się TV Trwam? :hide:
OOOOO to mam nadzieję że teściowa i inne babcie widziały ;)
ja z kablówki mam Trwam, ale gdyby nie piękny plecaczek, jaki ukazał się moim oczom w trakcie pykania pilotem, nadal nie zauważyłabym, że mam Trwam ;)
już wiem, to był program "dla mamy dla taty". Przeanalizowałąm ich propozycje programowe, ten program znów będzie we wtorek po południu, obejrze z ciekawości, Już sobie ustawiłam przypomnienie:mrgreen:
Mają tez jakiś cykl o wychowaniu, ale chyba nei będe sprawdzać czy w duchu AP :cool:
mnie to w sumie nie dziwi skoro mają audycje o szkodliwości szczepionek
trwam juz od dawna pokazuje chusty itp
nawet zdazylo mi sie dla nich pokazywac wiazanie plecaka - bylam w ciazy wiec chyba byl to plecak hanti :lol:
Oo, a można to gdzieś w necie zobaczyć? Ja nie mam tiwi :>
Niestety oni nie są AP. Za czasów mieszkania z mamą słuchałam z nią audycji dla małżonków i rodziców w RM. Później też z ciekawości takie audycje, jak były na temat wychowania i nie tylko (można posłuchać w necie). Niestety nie byłam zachwycona tymi audycjami.
o północy.... normalnie prawie prime time ;)
kiedyś wszystkie odcinki były tu http://www.tv-trwam.pl/index.php?sec...new§io=o50
szkoda- dużo karmieniu naturalnym, chustach, itd według mnie całkiem profesjonalne to programy były, choć moherowa wcale a wcale nie jestem :D
a dziś szukałam i odkryłam, że mam tę TV :)