Szukam drugiej chusty (mam nati), zastanawiam się nad leosiem natur i nad pawiami. Chciałam chustę złamaną i o ile leosia można znaleźć to z pawiami już trudniej więc kupowałabym pewnie nowe.
I naprawdę nie wiem co wybrać.
Wersja do druku
Szukam drugiej chusty (mam nati), zastanawiam się nad leosiem natur i nad pawiami. Chciałam chustę złamaną i o ile leosia można znaleźć to z pawiami już trudniej więc kupowałabym pewnie nowe.
I naprawdę nie wiem co wybrać.
obie chusty to dobry wybor i z tego co wiem obie milusie - nie wymagaja lamania. Pawie podobno maja swietna nosnosc i cieniutkie - swietne jak dziecko jest juz wieksze, wiec super chusta na dluzej.
Ja mam Leo Marine i 13 miesięczne dziecko i świetnie nosi. Milutki już po pierwszym praniu był. Polecam
Pawi nie mam i nie miałam okazji wiązać ale leo z czystym sumieniem polecam (dziecko 10 kg). Nic nie osiada, łatwo się dociąga, bardzo przyjemnie się nosi :)
leo to genialny wybór - mam kółkową i jestem zachwycona.
ale pawie to też mercedes.
wyjątkowo cienkie, u mnie zmiękły bez prania po 2-3 noszeniach (!), dociągają się gładziutko i nie opadają.
czyżby chusta ideał?
no tylko ten wzorek..... :P
Pawia nie miałam, ale mam dwa leony - czerwony i natur. Muszę powiedzieć że czerwony jest bardzo fajny, ale natur to CUDO. Fantastycznie się dociąga, nie osiada, wiązanie się nie rozłazi, w tej chuście po prostu nie można zawiązać gniota, nie da się :) Do tego ma subtelny, piękny kolor. W realu wygląda lepiej niż na zdjęciach.
Za krótki na mnie więc na kółkowe pójdzie.
vis, polecam ramię w zakładki. jest absolutnie fantastyczne, można zacząć dociąganie z kółkami naprawdę wysoko. kółka mam w rozmiarze L.Cytat:
Zamieszczone przez visenna2
nie rozstaję się z tym lwem na kołach ostatnio.......
Mart, dzięki za radę :) Ja też lubię kołka L, już zanabyłam brązowe. A nad ramieniem się troche zastanawiałam, ale zakładki są faktycznie wygodne :)
Ja jeszcze dodam, że mój leon natur nie ma sobie równych jako hamak. Zawiązałam dla Leny, położyłam się razem z nią i nawet nie wiem kiedy zasnęłyśmy :) Milusi jest, mięciutki i cudnie otula
Mialam kiedys leosia czerwonego, byl bardzo fajny, ale lepiej nosi mi sie w pawiach... Kocham te swoje zafarbowane pawie, moje dziecie wazy 10.3kg.
Moja Hania ma dopiero 3 miesiące a już waży 7140 więc potrzebuje dobrej chusty:)
Aktualnie bardziej skłaniam się ku didkowi...
No to zamówiłam pawie i cudowna petisu mi je farbnie:)