jak bardzo krotką chustę mogę chcieć :)
dziewczyny,
tak czytam o tych waszych stosikach i zapragnelam jeszcze jedna. maz moze zrozumie zakup (heheh, jak sie dobrze postaram :), ale mysle o jakiejs krotkiej.
i tu moja prosba: podpowiedzcie mi jak bardzo krotka moge kupic. jestem typowym przecietniakiem, czyli wzrost 170, rozmiar 36. dluga 4,7 m zawiazana w koale wisi mi po kostki, a marzy mi sie koala z krotkiej: myslicie, ze dam rade?
znawczynie dajcie znac :lol:
Re: jak bardzo krotką chustę mogę chcieć :)
Cytat:
Zamieszczone przez kachna2001
jestem typowym przecietniakiem, czyli wzrost 170, rozmiar 36.
:roll: Kachna, jestes ideałem wymiarowym :!: :!: :!: a przynajmniej marzeniem wielu mam :roll:
kiedy ja wróce do rozmiaru 38 przy 70 cm :?: :?: chyba juz nigdy :cry: :cry: :cry:
Cytat:
Zamieszczone przez adriana-p
Cytat:
:roll: Kachna, jestes ideałem wymiarowym :!: :!: :!: a przynajmniej marzeniem wielu mam :roll:
kiedy ja wróce do rozmiaru 38 przy 70 cm :?: :?: chyba juz nigdy :cry: :cry: :cry:
70 cm czego???
Cytat:
Zamieszczone przez adriana-p
Cytat:
szczerze? chcialabym miec wiecej tu i owdzie... szczegolnie owdzie :)
Cytat:
szczerze? chcialabym miec wiecej tu i owdzie... szczegolnie owdzie :)
to ja na ochotnika oddam ci polowe mojego "owdzie" darmo, ale w komplecie oddaje tez cos z "tu" :wink: i zwrotow nie przyjmuje :wink: