http://didymos.de/shop-php/tuecher/sond ... _wolle.php
kolory ohydne,ale zawsze można farbnąć 8))
Wersja do druku
http://didymos.de/shop-php/tuecher/sond ... _wolle.php
kolory ohydne,ale zawsze można farbnąć 8))
a ja bym chętnie zobaczyła je w realu, może nie są takie złe?
ten żółto-czerwony to może i niezły,ale ten żółto-kawowy to nie powiem,z czym mi się skojarzył :lol:
cena 280zł,to nieźle :D
czemu oni mi to robią :cryy:
tak mi się wełenka marzyła, a nie a szans żebym to na siebie założyła :cry: :cry: :cry:
no mi podobnie :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez magda1980
a mi sie podobaja :P
ale i tak nie kupie :P
to może wyglądać na takie odcienie złota...Cytat:
Ja to jednak nie mam wyobraźni odpowiedniej i potrafię ocenić, nim z fotki w akcji zobaczę.
ale czy takie kolory da sie sensownie farbnac? chyba na cos ciemnego by trzeba byloCytat:
jak farba do bawełny to w tym rot/gelb czerwonego nie ruszy a żółty farbnie,jak farba do wełny to ruszy czerwony,a żółty zostanie.
sporo możliwości jak na jedną chustę :lol:
yyy, faktycznie ohydne... Mnie się też kojarzą niezbyt przyjemnie ;)
A ja wam powiem, że ta pierwsza to wydaję mi się negatywem rubin mandarin, czyli tej pomarańczowej więcej, a mniej czerwieni.
Rubin mandarin jest przecudna i chyba też całkiem niezła w realu będzie.
Mnie sie ta z brazem podoba. Wyglada jak stare Indio gold. Tylko dlaczego nie ma krotszych? :(
No właśnie ta z brązem dla mnie też niczego sobie, teraz będę miała mola która bardziej do mnie mówi ;)
Według mnie kolorki bardzo jesienne, ja akurat takie lubię :D
Mnie również podoba się ten brązowy, choć patrzę pod kątem przefarbowania...
Kiedy i czy będą dostępne u Petisu? :)
Beda. Zamowie w tym tygodniu, reszta w rekach Didymosa.
o to ja chyba się skuszę ;)
mnie się nie spieszy :lol: zwłaszcza że chyba pod koniec września będę miała więcej gotówki, ale jakby co, to poproszę ten sraczkowaty :wink: :D
i zółtą nitkę może bym farbnęła na jakąś zieleń... ale ja kompletnie zielona jestem jeśli chodzi no farbowanie, więc liczyłabym na rady :mighty:
Tez mi sie srednio podobaja.. moze to terra z czerwonym... ale wole stare indio terra z welna...
ładna słoneczna terra :)
9i cena też fajowa :)
tylko ja już mam wełnę... naturalną... i co teraz? :oops:
A mnie jakoś wełna nie pociąga - nie dość, że gryzie, to jeszcze trzeba uważać, żeby się w praniu nie sfilcowała...