jak w temacie
Wersja do druku
jak w temacie
Co mam zrobic corce, zeby zrezygnowala z ogldania Little People?? :roll:
podsuń jej np miskę z wodą i ubrania
lub mąkę + jajka.
Lub brudzące farby i ścianę...
na mur oderwie się od tv :lol:
cycek :oops:
ale ogladam :D
ale to "chusty" sa :(
to znaczy co tam jest bo ja odcieta od TV
Ku...... miało być o chustach i nosidełkach a nie o torbach na dziecko i wisiadłach. Wkurzyłam się strasznie. Nie dość, że wczoraj super niania dała matce dla 3 miesięcznego malucha nosidło chicco to jeszcze dziś tak dwalili, oni kurde nie wiedzą co czynią, a gdzie dyżurny fizykoterapeuta PZ TVN się podział?
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
czyli nie mam czego żałować, tak?
znowu dali ciała :?
Dokładnie :(
a jaki to był program?? moze jakieś powtórki będą??
nawet żenujący program czasem dobrze obejrzeć, żeby było wiadomo o co chodzi :roll:
a wczoraj w superniani Zawadzka zaproponowała nosidło wisiadło jako cos świetnego i jeszcze powiedziała,że rewelacja,bo równomiernie ciężar ciała rozkłada się u dziecka na plecach.Czuję,że to sponsorowane,bo nosidło miało wielki napis chicco.
nie oglądałam wczoraj niani bo kubica jeździł :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez martu
kiedy powtórka?
W studiu obok w Mamo to ja tłumaczy, że łóżeczko turystyczne nie zastąpi kojca :) Zawsze się pojawiCytat:
Zamieszczone przez IwontaG
na bank :evil:Cytat:
Zamieszczone przez martu
ech wszędzie kasa :(
jak ktoś będzie miał linka niech wrzuci, chociaż z tego co piszecie - nie warto :roll:
A może kobieta zapisała się do kolejki po Manduce, tylko jeszcze nie przyszły? :DCytat:
Zamieszczone przez martu
O chorobcia, a ja walnęłam kiedyś pani prowadzącej ten program wykład o chustach, kupę linków mailem przesłałam i służę codziennym przykładem jak się nosi dzieci (bo to moja sąsiadka z klatki jest). Widocznie nie daję pozytywnego przekazu :twisted:
Zdążyłam włączyłam i kicha totalna!!!! Chusty to chyba tam żadnej nie było, albo żem nie zauważyła....
Modne słowo chyba ta chusta... tylko nikt nie wie jak to wygląda :?
ehhh
http://www.ticker.7910.org/as1cCqT0g...QgbWEganW-.gif
Nie mają zielonego pojęcia co pokazują, a szkoda. Dorota Zawadka straciła w moich oczach strasznie jak ją zobaczyłam w tym nosidle, myślałam, że wogóle TVN jest mniej przekupny i zastanowią się co dobre i zdrowe. Szkoda. :cry:
eee tam... nie widziałam tego o czym mówicie, ale TVN zgłosiło się do mnie jeszcze w wakacje i będzie materiał o chustach z samymi chustami i Mei-Tajami jeszcze we wrześniu.
jutro zadzwonię i zapytam czy wiadomo kiedy będzie leciał :)