Cytat:
Zamieszczone przez Agnen
Cytat:
Zamieszczone przez aggie
Misjonarze obcych religii nie sa witani z otwartymi ramionami... :(
Czy nie lepiej, by chusta zostala produktem niszowym, a nie ideologicznym, bo teraz tak wlasnie jest odbierana?
Spojrzcie na EC - Ania nikogo nie zacheca i nie robi propagandy, a chetni sami sie znajduja :)
aggie a mi się wydaje że ulotki się przydadzą nie w celu wtykania do każdego wózka (w końcu to nie strażnica :wink: ) tylko dla informacji. kilka razy już mi się zdarzyło że ktoś pytał o chustę/mt, bo mu się podobało, bo też by chciał, bo ma nosidło ale mu niewygodnie i takietam. Po drodze nie wiele zdążysz wyjaśnić. I wtedy pakujesz takiemu komuś ulotkę - czytadło.
Ja nie mam nic przeciwko zostawianiu ulotek w przychodniach, rozmowom itd. ale czytalam niedawno, ze chusty staly sie tematem ideologicznym - stad moje uwagi.
Do tego jestem zachwycona delikatnoscia Ani w propagowaniu EC :) Klasa i delikatnoscia Magdaleny w propagowaniu chust :) Dziewczyny, kapelusz z glowy - robicie super rzeczy na dodatek we wspanialy sposob. Pytana o pieluchy do prania, warsztaty chustowe - zawsze Was polecam. :applause: